Eche, capità de la UE Olot eSports “A falta de fitxatges TOP,fitxem jugadors que facin grup”

Entrevistem a en JordiEche, capità de l’Olot eSports, el conjunt olotí competeix a Regional i ha mantingut la major part de la seva base amb un equip amb poques variacions entre les dues temporades, Quines sensacions tindran per a aquest inici de temporada?

Primer de tot m’agradaria comentar la temporada anterior, 1. Quina valoració faries d’ella? Quina nota li posaries?

Li poso un 8. Era la nostra primera temporada i fins al final hem tingut opcions de play-off, però del que estem més orgullosos és del grup format.

  1. Creus que es van complir els objectius de representar a un club professional o us quedo una cosa pendent?

Els 4 capitans estem molt satisfets de com ha anat aquesta temporada, la prioritat era trobar un bon grup i aspirar a lluitar per entrar en play-off.

  1. Com heu encarat aquest mes pre-VFO, parla’m dels fitxatges, modificacions importants en l’equip…

Seguim en la mateixa idea d’equip i de joc, més que fitxatges top busquem gent que ens ajudi a formar bon grup i s’adapti ràpid al nostre estil de joc.

  1. Objectius i metes per a aquesta temporada?

L’objectiu clar és jugar el play-off d’ascens. La temporada passada ens vam quedar a les portes i no pensem en una altra cosa que millorar.

  1. Com ja saps, des de FDC repassem a tots els equips de la comunitat. De tots els equips catalans en la comunitat FDC, podries fer-me un rànquing d’ells i definir-los en una paraula? (Horta, eFitners, Reds Gaming, Montanyesa, Pobla, Nastic, UESA, Europa, Espanyol, Lleida, Olot).

Espanyol – Referent

Nastic – Aspirant

Reds – ?

Pobla – ?

UESA – Treball

Europa – Revelació

Montanyesa – ?

Olot – Equip

Horta – Incògnita

Lleida – Derbi

 

 

 

Castellano

Entrevistamos a Jordi, capitán del Olot eSports. Equipo que compite en Regional y en el que ha mantenido la mayor parte de su base con un equipo con pocas variaciones entre las dos temporadas, ¿Qué sensaciones tendrán para este inicio de temporada?

Primero de todo me gustaría comentar la temporada anterior, 1. ¿Qué valoración harías de ella? ¿Qué nota le pondrías?

Le pongo un 8. Era nuestra primera temporada y hasta el final hemos tenido opciones de play-off, pero de lo que estamos más orgullosos es del grupo formado.

  1. ¿Crees que cumplisteis los objetivos de representar a un club profesional u os quedo algo pendiente?

Los 4 capitanes estamos muy satisfechos de cómo ha ido esta temporada, la prioridad era encontrar un buen grupo y aspirar a luchar por entrar en play-off.

  1. ¿Cómo habéis encarado este mes pre-VFO, háblame de los fichajes, modificaciones importantes en el equipo…?

Seguimos en la misma idea de equipo y de juego, más que fichajes top buscamos gente que nos ayude a formar buen grupo y se adapte rápido a nuestro estilo de juego.

  1. ¿Objetivos y metas para esta temporada?

El objetivo claro es jugar el play-off de ascenso. La temporada pasada nos quedamos a las puertas y no pensamos en otra cosa que mejorar.

  1. Como ya sabes, desde FDC repasamos a todos los equipos de la comunidad. ¿De todos los equipos catalanes en la comunidad FDC, podrías hacerme un ranking de ellos y definirlos en una palabra? (Horta, eFitners, Reds Gaming, Montanyesa, Pobla, Nastic, UESA, Europa, Espanyol, Lleida, Olot).

Espanyol – Referente

Nastic – Aspirante

Reds – ?

Pobla – ?

UESA – Trebajo

Europa – Revelación

Montanyesa – ?

Olot – Equipo

Horta – Incógnita

Lleida – Derbi

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *