Leo, capità de eFitners: “El mínim és millorar el nové lloc de la passada temporada”

Parlem amb el mànager de eFitners, Leo2307, sobre les sensacions de la temporada passada i les seves impressions de cara a l’arrencada de la nova campanya de la VFO. Sincer i caut a parts iguals, ens deixa més d’un titular en l’entrevista per FDC.

1. La temporada passada ens va deixar un eFitners que va tenir algunes dificultats i va acabar a la zona baixa de la classificació intentant no caure en el descens. Quina valoració fas de la temporada? ¿Va treure l’equip alguna cosa positiva de la temporada?

La temporada passada vam començar amb bones sensacions, però a causa de diversos factors tot va ser per a baix a mesura que avançaven les jornades. La primera volta a partir de la jornada sis va ser un desastre i no vam saber refer-nos fins que va començar la segona volta. Com figo van passar coses que mai m’havia trobat en tots aquests anys i no vaig saber afrontar bé els contratemps que vam tenir, però això em va valer per aprendre que no fer per al futur. De fet, la lliçó que trec és que l’ambient de l’equip és imprescindible per a un bon resultat.

2. Si haguessis de quedar-te amb un moment de la temporada, quin triaries?

El moment amb el que em quedo és la salvació guanyant el Saragossa en la penúltima jornada i la unió que vam tenir a la segona volta, sent 11-12 persones i seguim endavant malgrat les dificultats. A aquests 11 que es van quedar amb mi fins al final els estic molt agraït. Vam fer readaptació de posicions i ningú em va posar cap problema. I com a colofó ​​l’última jornada, amb posicions canviades en molts casos, vam guanyar 5-1 entre rialles.

3. Temporada 6 de VFO. De nou a la màxima categoria. Quin és l’objectiu que persegueix l’equip en aquesta temporada que està a punt de començar?

Doncs sempre he dit que l’objectiu és millorar el de la temporada anterior. A vegades ho hem aconseguit i d’altres no. Aquesta temporada amb no patir per la zona de descens és suficient. Hi ha hagut molts canvis i ens estem encara adaptant, així que vaig a ser realista i millorar aquest novè lloc seria el mínim per a aquesta temporada.

4. Hi ha qui fa càbales i situa eFitners en els llocs sota de la classificació d’aquest any. Què has de dir al respecte? Per gaudir d’una temporada una mica menys soferta, quins aspectes heu treballat durant la pretemporada? Entrenaments, fitxatges, etc.

És comprensible que ens posin en llocs baixos a causa de la traça temporada passada. Jo crec que a més veient els equips que componen primera divisió està complicat el posar a algú molt amunt o molt avall ja que hi ha igualtat. La gent és lliure d’opinar, el que cal fer és treballar per no estar a la part baixa, si no lluitant per objectius més alts i sorprendre. Com dic, molts fitxatges, gent amb menys experiència en primera, però amb moltes ganes i qualitat per poder lluitar a cada rival, a més del bon rotllo que hem aconseguit en el grup.

5. Finalment, a alguns mànagers els hem demanat que intentin fer un rànquing de clubs catalans (a plataforma PS4) segons nivell competitiu des d’un punt de vista personal i una paraula o una frase que defineixi a cada club. Aquests clubs són: Horta, UESA, Reds Gaming, Montanyesa, Pobla, Europa, Nastic, Olot, Lleida, Espanyol i eFitners.

Bé vaig a ser sincer i de tots no puc opinar, però dels que conec diré que m’agrada l’empenta de Reds Gaming i respecte moltíssim a mànager, Sesplu, des que el vaig conèixer a Constantí. També m’agradaria destacar l’Espanyol, al seu capi Coprat ia la gent que l’envolta com és el seu Director de Màrqueting, que és un apassionat d’això i aposta moltíssim per aquesta manera, gent com ell és l’autèntic valor dels equips de futbol de VFO. Conec menys als altres, però UESA (li tinc més estima per ser l’equip del barri on vaig viure molt de temps) i Nàstic em semblen equips molt lluitadors i difícils de guanyar.

 

Castellano

 

Entrevista al mánager de eFitners, Leo2307

Hablamos con el mánager de eFitners, Leo2307, sobre las sensaciones de la pasada temporada y sus impresiones de cara al arranque de la nueva campaña de la VFO. Sincero y precavido a partes iguales, nos deja más de un titular en la entrevista para FDC.

  1. La temporada pasada nos dejó un eFitners que tuvo algunas dificultades y acabó en la zona baja de la clasificación intentando no caer en el descenso. ¿Qué valoración haces de la temporada? ¿Sacó el equipo algo positivo de la temporada?

La temporada pasada empezamos con buenas sensaciones, pero debido a varios factores todo fue para a bajo a medida que avanzaban las jornadas. La primera vuelta a partir de la jornada seis fue un desastre y no supimos rehacernos hasta que empezó la segunda vuelta. Como figo pasaron cosas que nunca me había encontrado en todos estos años y no supe afrontar bien los contratiempos que tuvimos, pero eso me valió para aprender que no hacer para el futuro. De hecho, la lección que saco es que el ambiente del equipo es imprescindible para un buen resultado.

  1. Si tuvieras que quedarte con un momento de la temporada, ¿cuál elegirías?

El momento con el que me quedo es la salvación ganando al Zaragoza en la penúltima jornada y la unión que tuvimos en la segunda vuelta, siendo 11-12 personas y seguimos adelante a pesar de las dificultades. A esos 11 que se quedaron conmigo hasta el final les estoy muy agradecido. Hicimos readaptación de posiciones y nadie me puso ningún problema. Y como colofón la última jornada, con posiciones cambiadas en muchos casos, ganamos 5-1 entre risas.

  1. Temporada 6 de VFO. De nuevo en la máxima categoría. ¿Cuál es el objetivo que persigue el equipo en esta temporada que está a punto de comenzar?

Pues siempre he dicho que el objetivo es mejorar lo de la temporada anterior. A veces lo hemos logrado y otras no. Esta temporada con no sufrir pen la zona de descenso es suficiente. Ha habido muchos cambios y nos estamos aún adaptando, así que voy a ser realista y mejorar ese noveno puesto sería el mínimo para esta temporada.

  1. Hay quien hace cábalas y sitúa a eFitners en los puestos bajo de la clasificación de este año. ¿Qué tienes que decir al respecto? Para disfrutar de una temporada algo menos sufrida, ¿qué aspectos habéis trabajado durante la pretemporada? Entrenamientos, fichajes, etc.

Es entendible que nos pongan en puestos bajos debido a la maña temporada pasada. Yo creo que además viendo los equipos que componen primera división está complicado el poner a alguien muy arriba o muy abajo ya que hay igualdad. La gente es libre de opinar, lo que hay que hacer es trabajar para no estar en la parte baja, si no luchando por objetivos más altos y sorprender. Como digo, muchos fichajes, gente con menos experiencia en primera, pero con muchas ganas y calidad para poder pelear a cada rival, además del buen rollo que hemos conseguido en el grupo.

  1. Por último, a algunos managers les hemos pedido que intenten hacer un ranking de clubes catalanes (en plataforma PS4) según nivel competitivo desde un punto de vista personal y una palabra o una frase que defina a cada club. Estos clubes son: Horta, UESA, Reds Gaming, Montanyesa, Pobla, Europa, Nastic, Olot, Lleida, Espanyol y eFitners.

Bueno voy a ser sincero y de todos no puedo opinar, pero de los que conozco diré que me gusta el empuje de Reds Gaming y respeto muchísimo a mánager, Sesplu, desde que lo conocí en Constantí. También me gustaría destacar al Espanyol, a su capi Coprat y a la gente que le rodea como es su Director de Marketing, que es un apasionado de esto y apuesta muchísimo por este modo, gente como él es el auténtico valor de los equipos de fútbol de VFO. Conozco menos a los demás, pero UESA (le tengo más estima por ser el equipo del barrio donde viví mucho tiempo) y Nástic me parecen equipos muy peleones y difíciles de ganar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *