Així és Athans Gaming

Introduïm breument Athans per a poder ésser més conegut pels nostres seguidors

Athans Gaming és un club d’eSports amateur que va ser fundat l’any 2015.

El club, Incialment, va ser un equip de FIFA a la seva modalitat d’11 contra 11, que ha anat creixent a poc a poc. Avui en dia, amb més de 5 equips i més de 40 jugadors, poder dir que som més que un club, som una família.

En la modalitat de FIFA Clubs, està a la tercera divisió B de la VFO Spain a la plataforma PS4 i a la primera divisió de la Pro Player Series. Amb un equip renovat i amb molta il·lusió, els de JAC i Java volen anar dia a dia i partit a partit per estar el més a dalt possible.

 

 

Castellano

Introducimos brevemente Athans para poder ser más conocido por nuestros seguidores

Athans Gaming es un club de deportes amateur que fue fundado en 2015.

El club, Inicialmente, fue un equipo de FIFA en su modalidad de 11 contra 11, que ha ido creciendo poco a poco. Hoy en día, con más de 5 equipos y más de 40 jugadores, poder decir que somos más que un club, somos una familia.

En la modalidad de FIFA Clubes, esta en la tercera división B de VFO Spain en la plataforma PS4 y en la primera división de la Pro Player Series. Con un equipo renovado y con mucha ilusión, los de JAC y Java quieren ir día a día y partido a partido para estar lo más arriba posible.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *