Així és Tempest eSports

Presentem a Tempest eSports, flamant Club FDC Marca, que participa en la Segona Divisió de la VFO en PS4

Tempest Esports és dels primers equips que van aparèixer després del naixement de la modalitat de clubs pro el 2011, sota els noms de BCN United, fundat per SeiferWR i Spanish Style, fundat per Davidgf, els dos clubs van crear una gran rivalitat durant les primeres competicions de clubs pro en 3DJuegos, Gameamos i FVPA (entre d’altres).

Davant l’arribada imminent de VFO el 2016, van decidir unir forces sota el nom de Tempest Esports, per poder afrontar l’arribada d’una competició que prometia interessant per al sector, amb un equip més professional i amb millors recursos.

El bloc es va mantenir unit des dels seus orígens, conservant als jugadors més fidels de tots dos equips i un estil de possessió i toc. Gràcies a l’enorme treball dels fundadors, al costat de jugadors veterans com Koffu9 o Jotagz, l’equip aconsegueix l’ascens en la seva primera temporada d’VFO, i aconsegueix grans resultats en 2dóna divisió, sempre a les portes de poder ascendir a la màxima categoria.

En la temporada 5, una crisi afecta el club. El desgast dels jugadors més veterans i l’abandó dels capitans del club per motius laborals creen una inestabilitat en l’equip i un malestar davant la presència de nous fitxatges tòxics. Per tal de posar fi a aquesta situació es decideix renovar a tot l’equip, 14 baixes i 14 nous fitxatges sota el comandament de Skal i Rxyder.

Un nou il·lusionant començament per a l’equip de Tempest, amb jugadors altament motivats amb set de victòria i fitxatges galàctics com el migcampista màgic Manvk o el porter Domingo.

Curiositats:

– SeiferWR i Davidgf són dos dels jugadors més veterans de clubs pro i mai han canviat d’equip en tota la seva carrera.
– L’equip ha tingut 4 capitans en tota la seva història, Davidgf, SeiferWR, Koffu9 i Jotagz.

Castellano
Presentamos a Tempest eSports, flamante Club FDC Marca, que participa en la Segunda División de la VFO en PS4
Tempest Esports es de los primeros equipos que aparecieron tras el nacimiento de la modalidad de clubes pro en 2011, bajo los nombres de BCN United, fundado por SeiferWR y Spanish Style, fundado por Davidgf, los dos clubes crearon una gran rivalidad durante las primeras competiciones de clubes pro en 3DJuegos, Gameamos y FVPA (entre otras).
Ante la llegada inminente de VFO en 2016, decidieron unir fuerzas bajo el nombre de Tempest Esports, para poder afrontar la llegada de una competición que prometía interesante para el sector, con un equipo más profesional y con mejores recursos.
El bloque se mantuvo unido desde sus orígenes, conservando a los jugadores más fieles de ambos equipos y un estilo de posesión y toque. Gracias al enorme trabajo de los fundadores, junto a jugadores veteranos como Koffu9 o Jotagz, el equipo consigue el ascenso en su primera temporada de VFO, y logra grandes resultados en 2da división, siempre a las puertas de poder ascender a la máxima categoría.
En la temporada 5, una crisis afecta al club. El desgaste de los jugadores más veteranos y el abandono de los capitanes del club por motivos laborales crean una inestabilidad en el equipo y un malestar ante la presencia de nuevos fichajes tóxicos. Con tal de poner fin a esa situación se decide renovar a todo el equipo, 14 bajas y 14 nuevos fichajes bajo el mando de Skal y Rxyder.
Un nuevo ilusionante comienzo para el equipo de Tempest, con jugadores altamente motivados con sed de victoria y fichajes galácticos como el centrocampista mágico Manvk o el portero Domingo.
Curiosidades:
 
– SeiferWR y Davidgf son dos de los jugadores más veteranos de clubes pro y nunca han cambiado de equipo en toda su carrera.
– El equipo ha tenido 4 capitanes en toda su historia, Davidgf, SeiferWR, Koffu9 y Jotagz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *