Primera crònica dels Clubs FDC Marca, on comentarem els seus resultats i com els hi ha anat la primera setmana de competició als equips.

Setmana convulsa degut a que molts equips havien descansat durant Setmana Santa i estaven faltats de ritme de competició.

Primera divisió:

eFitners eSports sumava 2 punts de 9 possibles, comptabilitzant els resultats en dos empats contra Real Zaragoza (3 a 3) i Gentlemen (1 a 1) i una derrota per la mínima contra Team Blazzers (3 a 2), després de la primera setmana es situen onzens.

El jugador mes destacat de eFitners aquesta setmana ha sigut TotiFoKin, amb 3 gols.

 

A segona divisió:

Tempest eSports ha tingut una setmana de menys a mes on únicament ha tret 3 punts de 9 possibles.  Perdent dilluns contra Game Over (1 a 0) i dimarts contra Reds Gaming (0 a 2), la nota positiva la van treure dimecres quan van poder aconseguir tres punts d’or guanyant contra Athletic United (2 a 0), punts que el fan situar l’onzé i deixar enrere les males sensacions agafades els dos primers dies de competició.

El jugador mes destacat de Tempest aquesta setmana ha sigut messi_zip, que ha aportat 1 gol, 1 assistència i 1 MVP.

 

A tercera divisió:

Eleven Style començava la setmana empatant 2-2 contra Elements9 després d’anar guanyant el partit dos amunt i veia així com se’ls hi escapaven els tres punts del sac i havent-se de conformar amb un únic punt. Desprès d’aquest inici, dimarts els tocava un plat fort de la competició i favorit al ascens com es el Deportivo Alaves on caurien derrotats (3-0) i per últim dimecres van treure un empat (1-1) contra Jugones Team, quedant-se els dècims a la classificació.

El jugador mes destacat de Eleven aquesta setmana ha sigut Rafiinha-96x, que a aportat 1 gol, 1 assistència i 1 MVP.

Athans Gaming feia ple de victòries i aconseguia un fabulós 9/9 situant-lo al capdamunt de la classificació. Va guanyar a ShowTime (3 a 1), a Zafra United (2 a 1) i al Extremadura (1 a 0).

El jugador mes destacat d’Athans aquesta setmana ha sigut JavaZelga, que a aportat 3 gols, 2 assistències i 1 MVP. Vikings SAD  feia una setmana de menys a mes on únicament ha tret 3 punts de 9 possibles, on perdia dillums contra un dels favorits a l’ascens com RBB Supporters (3 a 0), i dimarts per la mínima contra Ingravidos (1 a 0), tot i així dimecres van remuntar la situació i van sumar els seus primers punts guanyant a Wyverns (2 a 0).

El jugador mes destacat de Vikings aquesta setmana ha sigut MonFifa_, que a aportat 2 gols i 1 MVP.

A quarta divisió:

Iluro eSports va aconseguir sumar 4 punts de 9 possibles la primera setmana de competició deixant-los en una novena posició. I on aquesta setmana va destacar alexcarceller30, amb 1 gol, 1 assistència i 1 MVP.

Espectro eSports ha començat amb mal peu la temporada 6 de VFO, ja que ha aconseguit sumar 0 punts de 9 possibles.

 

A Regional:

DBX eSports va aconseguir sumar 6 punts de 9 possibles la primera setmana de competició deixant-los a la zona alta de la classificació, deixant molt bones sensacions inicials. I on aquesta setmana va destacar cristobal_13_10, amb 4 gols, i 1 MVP.

Divinus eSports va aconseguir sumar 3 punts de 9 possibles la primera setmana de competició deixant-los a la zona mitja de la classificació.

 

Castellano

Primera crónica de los Clubes FDC Marca, donde comentaremos sus resultados y como les  ha ido la primera semana de competición a los equipos.

Semana convulsa debido al hecho que muchos equipos habían descansado durante Semana Santa y estaban faltos de ritmo de competición.

Primera división:

eFitners eSports sumaba 2 puntos de 9 posibles, contabilizando los resultados en dos empates contra Real Zaragoza (3 a 3) y Gentlemen (1 a 1) y una derrota por la mínimacontra Team Blazzers (3 a 2), después de la primera semana se sitúan undécimos.

El jugador más destacado de eFitners esta semana ha sido TotiFoKin, con 3 goles.

Segunda división:

Tempest eSports ha tenido una semana de menos a mes donde únicamente ha sacado 3 puntos de 9 posibles. Perdiendo lunes contra Game Over (1 a 0) y martes contra RedsGaming (0 a 2), la nota positiva la sacaron miércoles cuando pudieron conseguir tres puntos de oro ganando contra Athletic United (2 a 0), puntos que lo sitúan undécimo y que sirven para dejar atrás las malas sensaciones cogidas en los dos primeros días de competición.

El jugador más destacado de Tempest esta semana ha sido messi_zip, que ha aportado 1 gol, 1 asistencia y 1 MVP.

Tercera división:

Elevan Style empezaba la semana empatando contra Elements9 (2 a 2) después de ir ganando el partido dos arriba y veía así como se los escapaban los tres puntos del saco y teniéndose que conformar con un único punto. Después de este inicio, el martes les tocaba un plato fuerte de la competición y favorito al ascenso como se trata del Deportivo Alavés donde caerían derrotados (3 a 0) y por último miércoles sacaron un empate contra Jugones Team (1 a 1), quedándose los décimos a la clasificación.

El jugador más destacado de Elevan esta semana ha sido Rafiinha-96x, que ha aportado 1 gol, 1 asistencia y 1 MVP.

Athans Gaming hacía pleno de victorias y conseguía un fabuloso 9/9 situándolo en lo alto de la clasificación. Ganó a ShowTime (3 a 1), a Zafra United (2 a 1) y al Extremadura (1 a 0).

El jugador más destacado de Athans esta semana ha sido JavaZelga, que ha aportado 3 goles, 2 asistencias y 1 MVP. 

 


Vikings SAD hacía una semana de menos a mes donde únicamente ha sacado 3 puntos de 9 posibles, donde perdía lunes contra uno de los favoritos al ascenso como RBB Supporters (3 a 0), y martes por la mínima contra Ingravidos (1 a 0), aun así miércoles remontaron la situación y sumaron sus primeros puntos ganando a Wyverns (2 a 0). 

El jugador más destacado de Vikings esta semana ha sido MonFifa_, que ha aportado 2 goles y 1 MVP.

Cuarta división:

Iluro eSports consiguió sumar 4 puntos de 9 posibles la primera semana de competición dejándolos en una novena posición. Y donde esta semana destacó alexcarceller30, con 1 gol, 1 asistencia y 1 MVP.

Espectro eSports ha empezado con mal pie la temporada 6 de VFO, puesto que ha conseguido sumar 0 puntos de 9 posibles.

Regional:

DBX eSports consiguió sumar 6 puntos de 9 posibles la primera semana de competición dejándolos a la zona alta de la clasificación, dejando muy buenas sensaciones iniciales. Y donde esta semana destacó cristobal_13_10, con 4 goles, y 1 MVP.

Divinus eSports consiguió sumar 3 puntos de 9 posibles la primera semana de competición dejándolos a la zona media de la clasificación.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *