Setmana de tots els colors per a la Pobla

Els de la Pobla de Mafumet sumen una victòria, una derrota i un empat que els fan seguir a la part alta de la classificació

Setmana agredolça pels de JBC1955: Començaren el dilluns amb una victòria davant Reds Gaming per un solitari un a zero i que els deixava a una bona posició per a encarar la resta dels partits. Res més lluny de la realitat: Athletic United, equip que ha estat irregular durant aquest inici de la competició, feia tornar a la Pobla a la terra guanyant per 4-2.

En l’última jornada de la setmana, els pobletans van poder sumar un empat davant Game Over VLS que es col.loca en una meritòria tercera plaça que, recordem, dona accés als playoffs d’ascens a la primera divisió. Tot i això es encara massa aviat per parlar d’objectius ambiciosos, més encara recordant que la principal missió de la Pobla és la permanència

 

Castellano

Los de la Pobla de Mafumet suman una victoria, una derrota y un empate que les hacen seguir en la parte alta de la clasificación

Semana agridulce por los de JBC1955: Comenzaron el lunes con una victoria ante Reds Gaming por un solitario uno a cero y que los dejaba a una buena posición para encarar el resto de los partidos. Nada más lejos de la realidad: Athletic United, equipo que ha sido irregular durante este inicio de la competición, hacía volver a la Pobla a la tierra ganando por 4-2.

En la última jornada de la semana, los aldeanos pudieron sumar un empate ante Game Over VLS que se coloca en una meritoria tercera plaza que, recordemos, da acceso a los playoffs de ascenso a la primera división. Sin embargo todavía es demasiado pronto para hablar de objetivos ambiciosos, más aún recordando que la principal misión de la Pobla es la permanencia

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *