El Nàstic no pot confirmar l’ascens al liderat de la Segona Divisió

Els tarragonins tenien per davant una setmana per a col.locar-se liders, però la mala sort i el poc encert golejador els deixa quarts

Si alguna cosa es segura és que aquest Nàstic és un altre. La temporada passada l’equip era més irregular i en aquesta s’ha confirmat la reacció. La setmana començava amb un empat a zero davant Cebollitas FC on els granes van merèixer més. Aixó sí, els tres punts van arribar després de desfer-se de Game Over VLS per un curt 1-0 marcat per KBautista9, un dels defenses més destacats de la jornada.

La bona dinàmica de la setmana es va aturar en sec després de la visita de El Chiringuito al Nou Estadi virtual. L’equip del famós programa de televisió va emportar-se el partit després d’un gol al temps afegit que manté al Nàstic a la quarta posició.

 

Castellano

Los tarraconenses tenían por delante una semana para colocarse líderes, pero la mala suerte y el poco acierto goleador les deja cuartos

Si algo es segura es que este Nàstic es otro. La temporada pasada el equipo era más irregular y en esta se ha confirmado la reacción.

La semana comenzaba con un empate a cero ante Cebollitas FC donde los granates merecieron más. Eso sí, los tres puntos llegaron tras deshacerse de Game Over VLS por un corto 1-0 marcado por KBautista9, uno de los defensas más destacados de la jornada.

La buena dinámica de la semana se detuvo en seco después de la visita de El Chiringuito el Nou Estadi virtual. El equipo del famoso programa de televisión se llevó el partido después de un gol en el tiempo añadido que mantiene al Nàstic en la cuarta posición.

 

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *