L’Europa firma la seva millor setmana a quarta

Els escapulats sumen 6 de 9 punts possibles per col.locar-se a la zona tranquila de la classificació de la Quarta divisió A

Els graciencs van començar la setmana perdent per 2-1 en la seva visita al camp de Black Riders, equip candidat al playoff d’ascens a la Tercera divisió. Tot i l’empat momentani de Beltry, els europeístes van acabar cedint els punts en la jornada 5 i la següent no semblava donar bones esperances, però res més lluny de la realitat: L’Europa va vèncer amb certa comoditat el líder (Granada CF eSports) per 2-0 amb gols de Chechi i es van desfer, en la jornada 7, del CD Lugo a domicili per 1-2 completant una bona setmana a la VFO que els permet ser vuitens amb deu punts

Les properes jornades seran clau per començar a enllestir l’objectiu d’una permanència que, poc a poc, s’apropa.

 

Castellano

Los escapulados suman 6 de 9 puntos posibles para colocarse en la zona tranquila de la clasificación de la Cuarta división A

Los gracienses comenzaron la semana perdiendo por 2-1 en su visita al campo de Black Riders, equipo candidato al playoff de ascenso a la Tercera división. A pesar del empate momentáneo de Beltry, los europeístas acabaron cediendo los puntos en la jornada 5 y la siguiente no parecía dar buenas esperanzas, pero nada más lejos de la realidad: La Europa venció con cierta comodidad al líder (Granada CF Deportes) por 2-0 y se deshicieron, en la jornada 7, del CD Lugo a domicilio completando una buena semana en la VFO que les permite ser octavos con diez puntos

Las próximas jornadas serán clave para empezar a terminar el objetivo de una permanencia que, poco a poco, se acerca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *