Reds Gaming acaba la setmana cinqué

Els de Sesplu8 es recuperen de la derrota del dilluns i signen dues victòries consecutives per col.locar-se a dos punts del playoff d’ascens

Tot i la derrota davant la Pobla (1-0), l’antic Constantí es reposa de les ferides i venç a TSK (2-0) i a Chapa Chapa (1-3) en una setmana que els catapulta cap a les posicions altes després d’haver-se mantingut a mitja taula durant aquestes primeres jornades de lliga.

Indispensable ha estat el paper de tot l’equip, però cal destacar el protagonisme del trident atacant format per Sesplu, Braveitor i Ivan. Sobre surt especialment aquest últim ja que ha estat capaç d’adaptar-se al joc de l’equip venint des de la quarta divisió. Brave ha signat tres dianes i Ivan dues en aquestes dos victòries consecutives de l’equip.

 

Castellano

Los de Sesplu8 se recuperan de la derrota del lunes y firman dos victorias consecutivas para colocarse a dos puntos del playoff de ascenso

A pesar de la derrota ante la Puebla (1-0), el antiguo Constantí se repone de las heridas y vence a TSK (2-0) y Chapa Chapa (1-3) en una semana que los catapulta hacia las posiciones altas después de haberse mantenido a media tabla durante estas primeras jornadas de liga.

Indispensable ha sido el papel de todo el equipo, pero hay que destacar el protagonismo del tridente atacante formado por Sesplu, Braveitor e Ivan. Sobre sale especialmente este último ya que ha sido capaz de adaptarse al juego del equipo viniendo desde la cuarta división. Brave ha firmado tres dianas y Ivan dos en estas dos victorias consecutivas del equipo.

 

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *