Cara i creu per l’Horta eSports

Els barcelonins es col.loquen sisens a tres punts de la zona de playoff després de sumar quatre unitats de nou possibles

Setmana de calç i sorra pels de Gery i Galeano; bé es veritat que començava com el rosari de l’aurora amb una dolorosa derrota per 4-0 davant Nottingham Poor que semblava continuar la dinàmica negativa que s’arrossegava de la setmana anterior.

Res més lluny de la realitat; la jornada 6 va deparar un empat davant Wambo FC (2-2) però la sensació va ser de victòria truncada, ja que l’Horta va deixar escapar els tres punts al tram final. A la jornada 7, però, l’equip barceloní va golejar Hadesxloz per 2-4 a domicili amb un póker del davanter italià Popoccio.

El camí a playoff será llarg pero la dinàmica ara és positiva i queden moltes jornades per endavant

 

Castellano

Los barceloneses se colocan sextos en tres puntos de la zona de playoff tras sumar cuatro unidades de nueve posibles

Semana de cal y arena para los de Gery y Galeano; bien es verdad que comenzaba como el rosario de la aurora con una dolorosa derrota por 4-0 ante Nottingham Poor que parecía continuar la dinámica negativa que arrastraba de la semana anterior.

Nada más lejos de la realidad; la jornada 6 deparó un empate ante Wamba FC (2-2) pero la sensación fue de victoria truncada, ya que el Horta dejó escapar los tres puntos en el tramo final. En la jornada 7, sin embargo, el equipo barcelonés goleó Hadesxloz por 2-4 a domicilio con un póker del delantero italiano Popoccio.

El camino a playoff será largo pero la dinámica ahora es positiva y quedan muchas jornadas por delante

 

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *