Quan un brilla i l’altre s’enlluerna

Quina obstinació li posem a tot per poder treure a la llum aquesta llum interior que ens guiï i ens faci destacar. Aquesta llum que ens faci brillar en el que ens proposem.

I que bé saben regular-ne alguns. L’Espanyol de XBOX és un clar exemple d’aquesta aposta per una lluentor intensa, però regulat. No obstant això, el seu homònim en PS4 no s’està caracteritzant per això. Potser la seva brillantor, de moment, no ha sabut manifestar-se de forma correcta. O simplement es manté interioritzat, enlluernant a aquells que intenten controlar-ho. I és que la brillantor il·lumina, però també cega.

Il·lumina en XBOX. Pràcticament podríem dir que l’Espanyol s’ha convertit en la llum del far que guia les actuacions de la resta d’equips i les mirades dels seguidors de la VFO a la plataforma de Microsoft. El conjunt periquito segueix en una constant d’èxit i, fins ara, cap conjunt li fa ombra. Novament, ple de victòries i una golejada històrica per arrodonir la setmana. Se situa tres punts per sobre d’un UD Montijo que està donant de què parlar pel seu gran nivell competitiu.

De nou van aparèixer els grans il·luminats de la plantilla blanc i blava per donar una mica més de llum a aquells que encara tenen dubtes de si l’Espanyol no va de debò a revalidar el títol de Lliga. Kilianeltete, Salvita, Kawinha, Estiven o OutbreakPupen, que ja porta ni més ni menys de 16 gols en els set partits que portem de temporada. Un equip amb majúscules que es va imposar 2-0 a SMX Esports, 0-1 a Vendetta i 7-1 a Vanguard. Com perquè tots els focus no apuntin cap a ells.

Ceguesa a PS4. Desconcert o atordiment. Lluny de brillar, és evident que l’Espanyol està encara molt apagat després de les set jornades que ja s’han disputat. Si els seus companys de XBOX no reben més estímul que el provocat per la llum dels focus, els jugadors de PS4 no s’en surten del reflex intermitent d’una llum vermella que li indica la gravetat de l’assumpte.

Estancats en el més baix de la taula, la setmana tampoc va ser tan fosca com podria semblar. El positiu dels resultats aconseguits és que, almenys, van sumar dos punts. Insuficients per escalar llocs, sí, però almenys van afegir punts al seu caseller. Van poder trobar un 0-0 davant Blazers i Sevilla. Entre empat i empat, els fantasmes van córrer al seu aire després de la dura derrota per 4-0 davant Gentlmen.

 

 

Castellano

Espanyol: cuando uno brilla y el otro se deslumbra

Qué empeño le ponemos a todo para poder sacar a relucir esa luz interior que nos guíe y nos haga destacar. Esa luz que nos haga brillar en lo que nos propongamos. Y que bien saben regularla algunos. El Espanyol de XBOX es un claro ejemplo de esa apuesta por un brillo intenso, pero regulado. Sin embargo, su homónimo en PS4 no se está caracterizando por eso. Quizás su brillo, de momento, no ha sabido manifestarse de forma correcta. O simplemente se mantiene interiorizado, deslumbrando a aquellos que intentan controlarlo. Y es que el brillo ilumina, pero también ciega.

Ilumina en XBOX. Prácticamente podríamos decir que el Espanyol se ha convertido en la luz del faro que guía las actuaciones del resto de equipos y las miradas de los seguidores de la VFO en la plataforma de Microsoft. El conjunto perico sigue en una constante de éxito y, hasta la fecha, ningún conjunto le hace sombra. Nuevamente, pleno de victorias y una goleada histórica para redondear la semana. Se sitúa tres puntos por encima de un UD Montijo que está dando de qué hablar por su gran nivel competitivo.

De nuevo aparecieron los grandes iluminados de la plantilla blanquiazul para arrojar algo más de luz a aquellos que aún tienen dudas de si el Espanyol no va en serio a revalidar el título liguero. Kilianeltete, Salvita, Kawinha, Estiven o OutbreakPupen, que ya lleva la friolera de 16 goles en los siete partidos que llevamos de temporada. Un equipo con mayúsculas que se impuso 2-0 a SMX Esports, 0-1 a Vendetta y 7-1 a Vanguard. Como para que todos los focos no apunten hacia ellos.

Ciega en PS4. Desconcierto o aturdimiento. Lejos de brillar, es evidente que el Espanyol está aún muy apagado tras las siete jornadas que ya se han disputado. Si sus compañeros de XBOX no reciben más estímulo que el provocado por la luz de los focos, los jugadores de PS4 no se zafan del reflejo intermitente de una luz roja que le indica la gravedad del asunto.

Estancados en lo más bajo de la tabla, la semana tampoco fue tan oscura como pudiera parecer. Lo positivo de los resultados conseguidos es que, al menos, sumaron dos puntos. Insuficientes para escalar puestos, sí, pero al menos añadieron puntos a su casillero. Pudieron hallar un 0-0 ante Blazers y Sevilla. Entre empate y empate, los fantasmas corrieron a sus anchas tras la dura derrota por 4-0 ante Gentlmen.

Author: Manu Rodriguez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *