L’Olot comença a carburar

 

Deixada enrere una setmana força irregular, l’equip gironí millora les sensacions i suma sis punts de nou possibles.

Els de Jordi Eche s’aproximen lentament a les posicions de playoff després d’aquests sis punts tan valuosos que han aconseguit. I en podrien haver estat més si no fos per la sorprenent derrota que van encaixar contra Diverticlub. Tot i dominar el partit, els olotins no van saber materialitzar cap de les divuit ocasions que van tenir durant tot el partit. Per contra, l’equip visitant en va tenir prou amb un solitari gol que  els hi donava el primer triomf de la temporada.

Tot i això, en el primer i últim partit setmanal, l’Olot va aconseguir dos victòries. Ambdues per un resultat curt però efectiu, 2-1.

Amb això, els de la Garrotxa es col·loquen a mitja taula amb nou punts. La dinàmica és bona i ja esperen impacients a Tanet FC, Smoke City i White Fariña, els seus pròxims rivals.

 

Castellano

El Olot empieza a carburar

Dejada atrás una semana bastante irregular, el equipo gerundense mejora las sensaciones y suma seis puntos de nueve posibles.

Los de Jordi Eche se aproximan lentamente a las posiciones de playoff después de estos seis puntos tan valiosos que han conseguido. Y podrían haber sido más si no fuera por la sorprendente derrota que encajaron contra Diverticlub. A pesar de dominar el partido, los olotenses no supieron materializar ninguna de las dieciocho ocasiones que tuvieron durante todo el partido. Por el contrario, el equipo visitante le bastó con un solitario gol que les daba el primer triunfo de la temporada.

Sin embargo, en el primer y último partido semanal, el Olot consiguió dos victorias. Ambas por un resultado corto pero efectivo, 2-1.

Con ello, los de la Garrotxa se colocan a media tabla con nueve puntos. La dinámica es buena y ya esperan impacientes a Tanet FC, Smoke City y White Fariña, sus próximos rivales.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *