La Monta ja és co-líder a Quarta “D”

Els de Pedretti_Jr acaben la tercera setmana de lliga en segona posició empatats a punts amb el líder actual, Mambo eSports Club.

L’equip barceloní no ha començat la setmana amb bon peu després de la seva primera derrota aquesta temporada. L’insuficient gol de RiDDiMW33D no va evitar la desfeta contra un Mav3ricks que s’uneix a la lluita pel playoff.

En els dos partits restants, la Monta va canviar la dinàmica. S’enfrontaven a Magic i a l’Espectro eSports. El primer d’ells venia amb bones sensacions després de guanyar a Mambo al partit que encetava la jornada. Tot i això, en un partit igualat, beko-16- i RiDDiMWW33D van decantar la balança a favor del conjunt de Nou Barris. A més, en l’últim partit setmanal tampoc van deixar opcions a un Espectro que continua sent cuer una setmana més.

En les estadístiques grupals, el capità es desmarca dels seus perseguidors en l’apartat assistent en completar-ne tres aquesta setmana.

 

Castellano

La Monta lidera el grupo D de cuarta división

Los de Pedretti_Jr terminan la tercera semana de liga en segunda posición empatados a puntos con el líder actual, Mambo eSports Club.

El equipo barcelonés no ha comenzado la semana con buen pie tras su primera derrota esta temporada. El insuficiente gol de RiDDiMW33D no evitó la derrota contra un Mav3ricks que se une a la lucha por el playoff.

En los dos partidos restantes, la Monta cambió la dinámica. Se enfrentaban a Magic y a Espectro eSports. El primero de ellos venía con buenas sensaciones tras ganar a Mambo en el partido que iniciaba la jornada. Sin embargo, en un partido igualado, beko-16- y RiDDiMWW33D decantaron la balanza a favor del conjunto de Nou Barris. Además, en el último partido semanal tampoco dejaron opciones a un Espectro que sigue siendo colista una semana más.

En las estadísticas grupales, el capitán se desmarca de sus perseguidores en el apartado asistente al completar tres esta semana.

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *