Setmana tràgica per a la UESA

 

Possiblement han estat els pitjors resultats que la UESA ha registrat des de la seva creació ara ja fa dos anys. Els resultats han estat durs, molt inflats a gols i contra rivals amb objectius similars.

Els d’animal734 venien de guanyar els quatre primers partits de lliga i de gaudir d’una posició molt noble a la classificació. Per això, ningú es pensava que el colideratge els hi durés tan poc.

Team Guerrero era el rival del dilluns. L’equip plegat d’exjugadors del Cristinenc eSports venia de guanyar els seus primers tres punts contra l’Ucam i tampoc va deixar cap mena d’opcions al Sant Andreu.

Els dos següents rivals eren Eleven Gods i Athans Gaming. L’actual líder i equip revelació de tercera divisió també va golejar als catalans, aquest cop per 4-0, mateix resultat que s’atribueix al partit entre dos equips FDC, disputat contra Athans.

La millor notícia pels quadribarrats és que aquest coixí de punts que havien aconseguit fins la setmana passada ha esmorteït la caiguda i la distància amb el tercer classificat és mínima.

 

Castellano

Castigo excesivo para la UESA

Posiblemente han sido los peores resultados que la UESA ha registrado desde su creación hace ya dos años. Los resultados han sido duros, muy hinchados a goles y contra rivales con objetivos similares.

Los de animal734 venían de ganar los cuatro primeros partidos de liga y de disfrutar de una posición muy noble en la clasificación. Por eso, nadie se pensaba que el coliderazgo les durara tan poco.

Team Guerrero era el rival del lunes. El equipo plegado de ex jugadores del Cristinenc eSports venía de ganar sus primeros tres puntos contra el UCAM y tampoco dejó ningún tipo de opciones al Sant Andreu.

Los dos siguientes rivales eran Eleven Gods y Athans Gaming. El actual líder y equipo revelación de tercera división también goleó a los catalanes, esta vez por 4-0, mismo resultado que se atribuye al partido entre dos equipos FDC, disputado contra Athans.

La mejor noticia para los cuadribarrados es que este colchón de puntos que habían conseguido hasta la semana pasada ha amortiguado la caída y la distancia con el tercer clasificado es mínima.

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *