Segona setmana competitiva pels Clubs FDC Marca, veurem els seus resultats i com els hi ha anat la setmana de competició als equips.

Primera divisió:

eFitners eSports suma 9 punts de 9 possibles, sumant tres punts als tres jugats, en sendes victòries contra Valencia VFO (3 a 0) i Levante (0 a 1) i contra X6tence (3 a 2), després de la segona setmana es situen cinquens.

El jugador mes destacat de eFitners aquesta setmana ha sigut TotiFoKin, amb gol, assistència i MVP.

 

A segona divisió:

Tempest eSports segueix en una linea de nivell fluixa, on aquesta setmana únicament suma 2 puntsde 9 possibles.  Perdent contra Chapa Chapa (2 a 0) i empatant contra TSK (1-1) i Te fundo (0-0) l’equip continua en una dinàmica fluixa i sensacions no molt favorables portant 5 punts de 21 possibles.

El jugador mes destacat de Tempest aquesta setmana ha estat byRayder, que ha aportat 1assistència i 1 MVP.

 

A tercera divisió:

Eleven Style començava la setmana guanyant (20)contra l’últim de la classificació Black Nights on el seu porter va ser el mes destacat aturant dos penals. Desprès de sumar els primers 3 punts a la competició, dimarts i dimecres s’emportarien sendes derrotes contra Vikings (3-1) i Columbus (0-1),quedant-se els onzens a la classificació i coquetejant amb la zona baixa..

El jugador mes destacat de Eleven aquesta setmana ha sigut xXRambiitoxX, que amb els dos penals aturats donava la victòria contra Black Nights.

Athans Gaming feia dos de tres en victòries i aconseguia un fabulós 6/9 situant-lo al capdamunt de la classificació. Va guanyar a UESA (4 a 0)baixant-los del núvol, i a Dv7 Soccer (2 a 1) i va empatar contra Imperium (1 a 1).

El jugador mes destacat d’Athans aquesta setmana ha estat JavaZelga, que a aportat 3 gols, una assistència i 1 MVP. Vikings SAD feia una setmana de menys a mes on ha tret 4 punts de 9 possibles, on perdia dilluns contra un dels favorits com Unexpected (3 a 2), i dimarts feia un cop a la taula contra un rival de zona baixa com Eleven Style (3 a 1), tot i així dimecres no van continuar amb senda devictòria i van empatar contra Tres Sesenta (1 a 1).

El jugador mes destacat de Vikings aquesta setmana ha estat MonFifa_, que a aportat 2 gols i 1 MVP.

A quarta divisió:

Iluro eSports va aconseguir sumar 4 punts de 9 possibles deixant-los en una vuitena posició. I on aquesta setmana va destacar peerez17, amb 2 gol, 1 assistència i 1 MVP.

Espectro eSports està protagonitzant una temporada estrepitosament dolenta d‘un equip que nomes suma resultats negatius

A Regional:

DBX eSports va aconseguir sumar 7 punts de 9 possibles deixant-los a la zona alta de la classificació, deixant molt bones sensacions i lluitant pel primer lloc.

Divinus eSports va aconseguir sumar 7 punts de 9 deixant-los a la zona mitja de la classificació.

 

Castellano

Segunda semana competitiva para los Clubes FDC Marca, veremos sus resultados y como les ha ido la semana de competición a los equipos. 

Primera división:

eFitners eSports suma 9 puntos de 9 posibles, sumando tres puntos en los  tres partidos jugados, en sendas victorias contra Valencia VFO (3 a 0) y Levante (0 a 1) y contra X6tence (3 a 2), después de la segunda semana se sitúan quintos.

El jugador más destacado de eFitners esta semana ha sido TotiFoKin, con gol, asistencia y MVP.


segunda división:

Tempest eSports sigue en una linea de nivel floja, donde esta semana únicamente suma 2 puntos de 9 posibles. Perdiendo contra ChapaChapa (2 a 0) y empatando contra TSK (1-1) y Te fundo (0-0) el equipo continúa en una dinámica floja y sensaciones no muy favorables llevando 5 puntos de 21 posibles. 

El jugador más destacado de Tempest esta semana ha sido byRayder, que ha aportado 1 asistencia y 1 MVP.


tercera división:

Elevan Style empezaba la semana ganando (2-0) contra el último de la clasificación BlackNights donde su portero fue el mes destacado parando dos penaltis. Desprendido de sumar los primeros 3 puntos a la competición, martes y miércoles se llevarían sendas derrotas contra Vikings (3-1) y Columbus (0-1), quedándose los undécimos a la clasificación y coqueteando con la zona baja.

El jugador más destacado de Eleven esta semana ha sido xXRambiitoxX, que con los dos penaltis parados daba la victoria contra BlackNights

Athans Gaming hacía dos de tres en victorias y conseguía un fabuloso 6/9 situándolo en lo alto de la clasificación. Ganó a UESA (4 a 0) bajándolos de la nube, y a Dv7 Soccer (2 a 1) y empató contra Imperium (1 a 1).

El jugador más destacado de Athans esta semana ha sido JavaZelga, que a aportado 3 goles, 1 asistencias y 1 MVP. 

Vikings SAD hacía una semana de menos a más  donde ha sacado 4 puntos de 9 posibles, donde perdía lunes contra uno de los favoritos como Unexpected (3 a 2), y martes daba un golpe en la mesa contra un rival de zona baja como Elevan Style (3 a 1), aun así el miércoles no continuaron con la senda de la victoria y empataron contra Tres Sesenta (1 a 1). 

El jugador más destacado de Vikings esta semana ha sido MonFifa_, que ha aportado 2 goles y 1 MVP.

cuarta división:

Iluro eSports consiguió sumar 4 puntos de 9 posibles dejándolos en una octava posición. Y donde esta semana destacó peerez17, con 2 goles, 1 asistencia y 1 MVP.

Espectro eSports, temporada estrepitosamente mala del equipo que solo hace que sumar derrotas. 

Regional:

DBX eSports consiguió sumar 7 puntos de 9 posibles dejándolos a la zona alta de la clasificación, dejando muy buenas sensaciones y luchando por el primer lugar. 

Divinus eSports consiguió sumar 7 puntos de 9 dejándolos a la zona media de la clasificación.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *