L’Europa ja es més a prop de playoff que del descens

Setmana competent dels escapulats a la Quarta Divisió A per ser setens. Ara mateix, a quatre del playoff i a nou del descens

Els de Beltry van arrencar la setmana amb un triomf ampli davant un Badajoz que fa cada cop més pinta a candidat al descens. Un incontestable 7-2 va donar els punts a l’Europa amb doblets de Beltry, Chechi i Sergiodieg. El partit de dimarts va ser diferent: un error del joc va impedir als escapulats puntuar davant un Deskansa que va ser inferior però que es va emportar el partit per 1-0.

A la jornada de dimecres, els de Gracia rebien el Llanera i l’equip no es va deixar impressionar pels noms: victòria treballada per 2-0 i setze punts en deu jornades. Molt per millorar però la calma s’estableix poc a poc a un conjunt escapulat que segueix cercant la permanència.

 

Castellano

Semana competente de los escapulados en la Cuarta División A para ser séptimos. Ahora mismo, a cuatro del playoff y a nueve del descenso

Los de Beltry arrancaron la semana con un triunfo amplio ante un Badajoz que hace cada vez más pinta de candidato al descenso. Un incontestable 7-2 dio los puntos a Europa con dobletes de Beltry, Chechi y Sergiodieg. El partido del martes fue diferente: un error del juego impidió a los escapulados puntuar ante un Deskansa que fue inferior pero que se llevó el partido por 1-0.

En la jornada del miércoles, los de Gracia recibían el Llanera y el equipo no se dejó impresionar por los nombres: victoria trabajada por 2-0 y dieciséis puntos en diez jornadas. Mucho por mejorar pero la calma se establece poco a poco en un conjunto escapulado que sigue buscando la permanencia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *