La UESA torna a l’acció

El Sant Andreu mostra una versió contrària a la de la setmana passada i s’acosta de nou a la lluita pel playoff.

Els d’animal734 han capgirat ràpidament la dinàmica i amb un 7/9 es tornen a col·locar a un punt del segon classificat. Ni l’Alcorcón, ni Warriors Gaming ni Losdemarras FC han pogut desfer-se dels catalans. Tot i això, els resultats han estat molt justos i s’han decidit per la mínima. En el cas de l’enfrontament amb els madrilenys, l’encontre va acabar en taules.

Els quadribarrats tanquen la setmana amb bones sensacions. Unes sensacions que han de perdurar els pròxims partits ja que poden deixar clares les seves aspiracions. Encetaran la setmana visitant el camp de l’Ucam, en un partit que es preveu emocionant.

 

La UESA vuelve a la acción

El San Andreu muestra una versión contraria a la de la semana pasada y se acerca de nuevo a la lucha por el playoff.

Los de animal734 han dado la vuelta rápidamente a la dinámica y con un 7/9 se vuelven a colocar a un punto del segundo clasificado. Ni Alcorcón, ni Warriors Gaming ni Losdemarras FC han podido deshacerse de los catalanes. Sin embargo, los resultados han sido muy justos y se han decidido por la mínima. En el caso del enfrentamiento con los madrileños, el encuentro acabó en tablas.

Los cuadribarrados cierran la semana con buenas sensaciones. Unas sensaciones que deben perdurar los próximos partidos ya que pueden dejar claras sus aspiraciones. Iniciarán la semana visitando el campo de la UCAM, en un partido que se prevé emocionante.

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *