L’Olot cau a la onzena posició a Regional

Els gironins no han completat una bona setmana i cauen quatre posicions

Després d’uns bons resultats la setmana anterior, els de Jordi Eche no poden puntuar i finalitzen la setmana en blanc. Era una bona oportunitat per acostar-se a la zona de playoff d’ascens ja que s’enfrontaven a equips de la part mitja-alta de la taula. Malauradament, la sort no va a caure a favor dels olotins.

Tanet FC, Smoke City y White Fariña es van imposar als gironins amb resultats curts però suficients per emportar-se tots els punts (0-2, 2-1, 0-1).

La temporada va arribant al seu equador i l’Olot eSports necessita un impuls si vol disputar el primer playoff de la seva història.

 

 

El Olot cae a la undécima posición

Los gerundenses no han completado una buena semana y caen cuatro posiciones.

Después de unos buenos resultados la semana anterior, los de Jordi Eche no pueden puntuar y finalizan la semana en blanco. Era una buena oportunidad para acercarse a la zona de playoff de ascenso ya que se enfrentaban a equipos de la parte media-alta de la tabla. Desgraciadamente, la suerte no cayó a favor de los olotenses.

Tanet FC, Smoke City y White Fariña se impusieron a los gerundenses con resultados cortos pero suficientes para llevarse todos los puntos (0-2, 2-1, 0-1).

La temporada va llegando a su ecuador y el Olot eSports necesita un impulso si quiere disputar el primer playoff de su historia.

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *