La Monta no pot seguir el ritme de Mambo

L’equip barceloní no ha encadenat una bona setmana de resultats i es distancia momentàniament del liderat

La primera derrota setmanal o la segona en el transcurs de la temporada va venir en la visita dels de Pedretti_Jr al camp de Team la Elite. El 2-1 en contra permetia als locals avançar i pispar-li la segona posició.

En el segon partit, els de Nou Barris van repetir el resultat del partit anterior (2-1), però en aquest cas eren ells els qui s’emportaven els tres punts.

El partit que tancava la setmana tampoc va ser fructífer per la Montanyesa. Imagine Esports va imposar-se per 3-1 en un partit on la defensa no va estar prou encertada.

La nota positiva? La Monta segueix en posicions de playoff d’ascens i es poden reenganxar a la lluita pel liderat en el pròxim enfrontament de lliga, precisament contra Mambo eSports Club.

 

 

La Monta no puede seguir el ritmo de mambo

El equipo barcelonés no ha encadenado una buena semana de resultados y se distancia momentáneamente del liderato.

La primera derrota semanal o la segunda en el transcurso de la temporada vino en la visita de los de Pedretti_Jr al campo de Team la Elite. El 2-1 en contra permitió a los locales avanzar y birlarle la segunda posición.

En el segundo partido, los de Nou Barris repitieron el resultado del partido anterior (2-1), pero en este caso eran ellos los que se llevaban los tres puntos.

El partido que cerraba la semana tampoco fue fructífero para la Montañesa. Imagine Esports se impuso por 3-1 en un partido donde la defensa no estuvo del todo acertada.

¿La nota positiva? La Monta sigue en posiciones de playoff de ascenso y se pueden reenganchar a la lucha por el liderato en el próximo enfrentamiento de liga, precisamente contra Mambo eSports Club.

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *