Domini total i renaixement periquito

L’Espanyol segueix copant titulars a la VFO. La fixació cap al conjunt català està a l’ordre del dia en aquest inici de lliga, tant per les coses bones com per les dolentes

Tot i que, després d’aquesta setmana, sembla que el punt negatiu ha pogut revertir subtilment la situació de manera puntual. El contrast abismal entre els blanc i blaus de XBOX i de PS4 segueix existint per raons òbvies, però aquesta setmana les macadures a la plantilla de l’equip de PS4 semblen haver curat per instant. Una cosa que buscaran prolongar en les properes jornades.

El desenvolupament de la setmana ens ha deparat aquesta reacció que, encara que no deixa de ser petita, plena de positivitat a la plantilla de l’Espanyol en PS4. Un equip que comptabilitzava els seus partits per derrotes i algun empat esporàdic, impedint-sortir d’allò més baix de la classificació.

En el seu primer partit de la setmana, l’Espanyol va poder esprémer un punt després de l’empat a zero contra eFitners. Un empat que, tot i que els permetia sumar, no cobria les necessitats bàsiques i urgents de sumar la seva primera victòria de la temporada. Per a més inri, en el segon enfrontament va acabar sucumbint davant X6tence per 1-2 i els fantasmes d’una setmana més sense conèixer la victòria van tornar a aparèixer.

No obstant això, la deessa fortuna va aparèixer en el moment idoni i va nodrir a la plantilla dels atributs necessaris per a quallar un partit notable i aconseguir el seu objectiu prioritari. En un duel molt important davant un rival directe com el València necessitaven d’aquesta ajuda i de tota la que va ser necessària. Finalment, dos gols de Gabri i un altre de Ayes li van donar la victòria al conjunt periquito per 1-3, el que suposava no només anotar la seva primera victòria, sinó també abandonar el fanalet vermell.

En el pol oposat es troba la plantilla de XBOX. Lluny, molt lluny, de ser el fanalet vermell, segueixen sent el fanalet verd i, cada vegada, brillant amb més intensitat. El domini de l’Espanyol en aquesta plataforma ja no té adjectius per descriure-ho. Victòria després de victòria i segueixo perquè em toca. Tant és així, que el fet que li anotin es converteix en notícia, independentment de la diferència de gols en la trobada. En aquest cas, a la jornada 9, l’Espanyol va guanyar 4-1 a Pirofiesta Esports. En els seus altres dos encontres, es va imposar per 0-2 a Efficiency Team i 0-3 al Lleida.

El nivell competitiu està determinant que fins i tot, amb tan sols deu jornades disputades, ja comencem a tenir clar que només una hecatombe podria impedir que l’Espanyol tornés a guanyar el campionat. Tan sols el Llevant ha pogut seguir-li el ritme en les últimes cinc jornades i se situa 9 punts per sota del conjunt català.

A qui no li poden seguir el ritme, ni de lluny, és a Outbreak Pupen. Va anotar sis gols aquesta setmana i es col·loca amb ni més ni menys de 22 punts en el campionat de Lliga.
Gols i victòries que no semblen tenir fi.

 

Castellano

 

El Espanyol sigue copando titulares en la VFO. La fijación hacia el conjunto catalán está a la orden del día en este inicio de liga, tanto para lo bueno como para lo malo. Aunque, tras esta semana, parece que el punto negativo ha podido revertir sutilmente la situación de manera puntual. El contraste abismal entre los blanquiazules de XBOX y de PS4 sigue existiendo por razones obvias, pero esta semana las magulladuras en la plantilla del equipo de PS4 parecen haber sanado por instante. Algo que buscarán prolongar en las próximas jornadas.

El desarrollo de la semana nos ha deparado esa reacción que, aunque no deja de ser pequeña, llena de positividad a la plantilla del Espanyol en PS4. Un equipo que contabilizaba sus partidos por derrotas y algún empate esporádico, impidiéndole salir de lo más bajo de la clasificación.

En su primer encuentro de la semana, el Espanyol pudo exprimir un punto tras el empate a cero contra eFitners. Un empate que, aunque les permitía sumar, no cubría las necesidades básicas y urgentes de sumar su primera victoria de la temporada. Para más inri, en el segundo enfrentamiento acabó sucumbiendo ante X6tence por 1-2 y los fantasmas de una semana más sin conocer la victoria volvieron a aparecer.

Sin embargo, la diosa fortuna apareció en el momento idóneo y nutrió a la plantilla de los atributos necesarios para cuajar un partido notable y conseguir su objetivo prioritario. En un duelo de suma importancia ante un rival directo como el Valencia necesitaban de esa ayuda y de toda la que fuera necesaria. Finalmente, dos goles de Gabri y otro de Ayes le dieron la victoria al conjunto periquito por 1-3, lo que suponía no solo anotarse su primera victoria, sino también abandonar el farolillo rojo.

En el polo opuesto se encuentra la plantilla de XBOX. Lejos, lejísimos, de ser el farolillo rojo, siguen siendo el farolillo verde y, cada vez, brillando con más intensidad. El dominio del Espanyol en esta plataforma ya no tiene adjetivos para describirlo. Victoria tras victoria y sigo porque me toca. Tanto es así, que el hecho de que le anoten se convierte en noticia, independientemente de la diferencia de goles en el encuentro. En este caso, en la jornada 9, el Espanyol ganó 4-1 a Pirofiesta Esports. En sus otros dos encuentros, se impuso por 0-2 a Efficiency Team y 0-3 al Lleida.

El nivel competitivo está determinando que incluso, con tan solo diez jornadas disputadas, ya empecemos a tener claro que solo una hecatombe podría impedir que el Espanyol volviera a ganar el campeonato. Tan solo el Levante ha podido seguirle el ritmo en las últimas cinco jornadas y se sitúa 9 puntos por debajo del conjunto catalán.

Al que no le pueden seguir el ritmo, ni de lejos, es a Outbreak Pupen. Anotó seis goles esta semana y se coloca con la friolera de 22 tantos en el campeonato liguero.

Goles y victorias que no parecen tener fin.

 

Author: Manu Rodriguez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *