L’Europa pateix una setmana dolenta per a acabar la primera volta

Amb un insuficient 3 de 9, els escapulats són a sis del descens. La segona volta serà clau per a evitar el playoff de descens

Tot i el bon joc, l’Europa nomes pot sumar una victoria davant l’ATH United per 1-3 i cau per 1-0 davant Renegades i per 0-2 amb un EC4 Gaming que fa olor a playoff d’ascens. Tot i l’exhibició del dimarts, els de Beltry sumen 19 punts de 39 possibles i demostren que encara els queda molt per treballar i millorar si volen anar-s’en de vacances com a equip de Quarta Divisió per a la temporada 19/20.

 

Castellano

Con un insuficiente 3 de 9,  los escapulados están a seis del Descenso. La segunda vuelta será clave para evitar el play-off de Descenso

A pesar del buen juego, Europa sólo puede sumar una victoria ante el ATH United por 1-3 y cae por 1-0 ante Renegades y por 0-2 con un EC4 Gaming que huele a play-off de ascenso . A pesar de la exhibición del martes, a los de Beltry suman 19 puntos de 39 posibles y demuestran que aún les queda mucho que trabajar y mejorar si quieren ir de vacaciones como equipo de Cuarta División para la temporada 19 / 20.

 

Author: Àlex Beltràn

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *