Setmana brillant amb patinada a XBOX i final de traca a PS4

L’Espanyol tanca la primera volta de la temporada 6 amb alegria: un quasi immaculat inici a Xbox, que no entela l’ensopegada de dimecres passat, i una primera meitat del campionat de menys a mes dels de Coprat

Els periquitos – que, dit sigui de passada, estrenen escut d’esport està temporada- han signat una bona primera volta en les dues plataformes. Immillorable inici de lliga a la plataforma de Microsoft, amb uns Pupen, Kawinha, Estiven i companyia en ratxa i que han estat prop de signar la primera volta perfecta amb uns registres – tant individuals com col·lectius- d’autèntic escàndol. 24 gols per al principal davanter de l’equip en tan sols 13 jornades, una mitjana de més de dues dianes per partit … dades que, sens dubte, poden donar a entendre que estem davant el futur campió de lliga de la temporada 6. Perquè això passi , això sí, s’han d’evitar petits accidents com la derrota davant Mav3ricks (2-3) de la jornada 13.

A PS4, l’alegria també està justificada. Després d’una ratxa negativa on no acompanyava el joc ni tampoc els resultats, els del RCDE Stadium han acabat donant amb la tecla i malgrat que siguin en llocs de playoff de descens, les victòries aconseguides davant València, Heads Up i, per sobre de tot , Crazy Crew, donen un altre aire a la temporada d’uns jugadors amb els que caldrà veure com els hi sentarà l’aturada de lliga i quines posicions poden reforçat al mercat per aconseguir no perdre la categoria, cosa que s’intuïa possible després del difícil inici dels blanc i blaus .

 

El Espanyol cierra la primera vuelta de la temporada seis con alegría: un casi inmaculado inicio en Xbox, que no empaña el tropiezo del pasado miércoles, y una primera mitad del campeonato de menos a más de los de Coprat

Los pericos – que, dicho sea de paso, estrenan escudo de eSports esta temporada- han firmado una buena primera vuelta en las dos plataformas. Inmejorable inicio de liga en la plataforma de Microsoft, con unos Pupen, Kawinha, Estiven y compañía en racha y que han estado cerca de firmar la primera vuelta perfecta con unos números – tanto individuales como colectivos- de auténtico escándalo. 24 goles para el principal delantero del equipo en tan sólo 13 jornadas, una media de más de dos goles por partido… datos que, sin duda, pueden significar que estamos ante el campeón de liga de la temporada 6. Para que eso ocurra, eso sí, deben evitarse pequeños accidentes como la derrota ante Mav3ricks (2-3) de la jornada 13

En PS4, la alegría también esta justificada. Tras una racha negativa donde no acompañaba el juego ni tampoco los resultados, los del RCDE Stadium han terminado dando con la tecla y pese a que siguen en puestos de playoff de descenso, las victorias conseguidas ante Valencia, Heads Up y, por encima de todo, Crazy Crew, da otro aire a la temporada de unos jugadores que habrá que ver qué tal les sienta el parón y qué posiciones pueden reforzar en el mercado para lograr no perder la categoría, algo que se intuía posible tras el difícil inicio de los blanquiazules.

 

Author: Àlex Beltràn

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *