L’Horta completa una irregular primera volta a Regional

Inici amb llums i ombres de l’Horta en la seva primera temporada a VFO

Mai és fácil ser nou a un lloc on tot t’es estrany, i menys fácil és encara encaixar. Quelcom semblant es el que deu pensar l’Horta de la seva entrada als eSports. No ha estat el primer club de tercera en entrar i – esperem- tampoc serà l’últim, però els del Feliu i Codina estan protagonitzant una temporada de victòries i derrotes que els deixa, ara mateix, a cinc punts del playoff. Si el Sant Andreu o l’Europa va començar arrasant en la seva primera temporada, el Terrassa, el Santfeliuenc o el Llagostera no van poder sortir de regional i alguns, com els egarencs, van deixar la modalitat després de perdre el playoff. L’Horta, amb una combinació amb pocs precedents de jugadors del primer equip i alguns aficionats, ha de fer el seu propi camí.

La primera volta, doncs, es tanca pels barcelonins amb sis victòries, dos empats i cinc derrotes. A cinc punts del playoff, segur que l’Horta pot lluitar la quarta plaça i optar a una Quarta divisió que només está reservada per 16 dels 128 equips que fan playoff. La sort está llençada.

 

Castellano

 

Luces y sombras para el Horta en su primera temporada en VFO

Nunca es fácil ser nuevo en un lugar donde todo te resulta extraño, y menos fácil es todavía encajar. Algo similar es lo que debe pensar el Horta de su entrada a los eSports. No ha sido el primer club de tercera en entrar y – esperamos- tampoco será el último, pero los del Feliu y Codina están protagonizando una temporada de victorias y derrotas que a los deja, ahora mismo, a cinco puntos del playoff. Si el Sant Andreu o el Europa comenzaron arrasando en su primera temporada, el Terrassa, el Santfeliuenc o el Llagostera no pudieron salir de regional y unos cuantos, como los Egarenses, dejaron la modalidad tras perder el play- off.

El Horta, con una combinación con pocos precedentes de jugadores del primer equipo y unos cuantos aficionados, debe seguir su propio camino. La primera vuelta, pues, se cierra para los barceloneses con seis victorias, dos empates y cinco derrotas. A cinco puntos del playoff, seguro que el Horta luchará , como mínimo, la cuarta plaza de la liga para optar a una Cuarta división que sólo está reservada para 16 de los 128 equipos que hacen playoff. La suerte está echada.

 

 

Author: Àlex Beltràn

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *