Així acaben la primera volta els nostres clubs FDC Marca

Setmana ultima a la primera volta pels Clubs FDC Marca, veurem els seus resultats i com els hi ha anat la setmana de competició als equips.

 

Primera divisió:

eFitners suma 1 punts de 9 possibles, on es va empatar contra Lenovo (0 a 0) i es va perdre per la mínima contra Sporting (2 a 3) i Cadiz (2 a 0), al final de la primera volta es situen sisens.

El jugador mes destacat de la primera volta ha sigut: Framajuti10.

 

 

A tercera divisió:

Un altra setmana dura per Eleven Style on començava la setmana perdia contra Ingravidos (0 a 1), i dimecres s’emportarien un altra derrotada abultada contra Delirium per (4 a 1). Tot i així, dimecres van donar la sorpresa guanyant a Wyverns per (2 a 1). Al final de la primera volta, se situen antepenúltims i amb sensacions que necessitaran millorar per no caure en descens com la temporada anterior.

El jugador mes destacat de la primera volta ha sigut: xXRambiitoxX.

Athans Gaming feia dos derrotes i una victòria en aquesta setmana, sen una setmana fluix.  Va perdre contra Warriors (1 a 0) i Ucam (2 a 0), i va guanyar Los De Marras (2 a 1). Al final de la primera volta, se situen cinquens.

El jugador mes destacat de la primera volta ha sigut: JavaZelga.

Vikings SAD  feia una setmana on treia 4 punts de 9 possibles, on perdia contra Columbus (1 a 3), guanyava contra Jugones (0 a 1), dimecres empatava contra el últim de la classificació Black Nights (1 a 1). Al final de la primera volta, se situen novens.

 

A quarta divisió:

Iluro va aconseguir sumar 7 punts de 9 possibles. Al final de la primera volta, se situen setens.

Espectro sumen la tercera victoria de la temporada, però tornen a perdre els altres dos partits. Necessitaran una gran remodelació de peces per tal de no quedar en llocs de zona baixa. Al final de la primera volta, se situen penúltims.

 

A Regional:

DBX va aconseguir sumar 6 punts de 9 possibles. Al final de la primera volta, se situen segons, a 6 punts del lideratge.

Divinus va aconseguir sumar 6 punts de 9, i van protagonitzar el partit de la jornada guanyant 8 a 1. Al final de la primera volta, se situen quarts.

Jóvenes Jabatos eSports protagonitza una bona setmana i es col.loca lider empatat a punts amb White Wolves eSports. Les victòries davant Pagasarri (6-0) i Parka eSports, el tercer classificat, deixen l’equip català en una posició idònea per fer playoff.

 

 

 

Castellano

 

Última semana de competición en la primera vuelta para los Clubes FDC Marca, donde veremos sus resultados y como les ha ido la semana de competición a los equipos. 

Primera división:

eFitners suma 1 puntos de 9 posibles, donde se empató contra Lenovo (0 a 0) y se perdió por la mínima contra Sporting (2 a 3) y Cadiz (2 a 0), al final de la primera vuelta se sitúan sextos.

El jugador más destacado de la primera vuelta ha sido: Framajuti10.

A tercera división:

Otra semana dura para Eleven Style donde empezaba la semana perdiendo contra Ingravidos (0 a 1), y el miércoles se llevarían otra derrotada abultada contra Delirium por (4 a 1). Aun así, miércoles dieron la sorpresa ganando a Wyverns por (2 a 1). Al final de la primera vuelta, se sitúan antepenúltimos y con sensaciones que necesitarán mejorar para no caer en descenso como la temporada anterior.

El jugador más destacado de la primera vuelta ha sido: xXRambiitoxX.

Athans Gaming tenia dos derrotas y una victoria en esta semana, en una semana floja. Perdió contra Warriors (1 a 0) y Ucam (2 a 0), y ganó a Los De Marras (2 a 1). Al final de la primera vuelta, se sitúan quintos.

El jugador más destacado de la primera vuelta ha sido: JavaZelga.

Vikings SAD hacía una semana donde sacaba 4 puntos de 9 posibles, donde perdía contra Columbus (1 a 3), ganaba contra Jugones (0 a 1), miércoles empataba contra el último de la clasificación Black Nights (1 a 1). Al final de la primera vuelta, se sitúan novenos.

A cuarta división:

Iluro consiguió sumar 7 puntos de 9 posibles. Al final de la primera vuelta, se sitúan séptimos.

Espectro suman su tercera victoria de la temporada, pero vuelven a perder los otros dos partidos. Necesitarán una gran remodelación de piezas para no quedar en lugares de zona baja. Al final de la primera vuelta, se sitúan penúltimos.

A Regional:

DBX consiguió sumar 6 puntos de 9 posibles. Al final de la primera vuelta, se sitúan segundos, a 6 puntos del liderazgo.

Divinus consiguió sumar 6 puntos de 9, y protagonizaron el partido de la jornada ganando 8 a 1. Al final de la primera vuelta, se sitúan cuartos.

Jóvenes Jabatos deportes protagoniza una buena semana y se coloca líder empatado a puntos con White Wolves eSports. Las victorias ante Pagasarri (6-0) y Parka eSports, el tercer clasificado, dejan el equipo catalán en una posición idónea para hacer playoff.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *