Setmana (im)perfecta de l’Europa

Els escapulats sumen el seu primer nou de nou a la Quarta divisió A amb certa polémica. Els de Beltry es col.loquen en quarta posició i estan virtualment salvats amb 28 punts

La segona volta començava amb un bon triomf el passat dilluns davant un Cala Millor que va plantar cara des del primer moment, però que no va poder superar a un Europa més efectiu (2-1). Dimarts, la polémica. L’Europa perdia per 1-0 davant Lion Island, últim classificat, tot i no merèixer la derrota si ens atenem als mèrits fets pels europeístes. Finalment, però, el triomf va ser pels graciencs ja que van reclamar – i guanyar- alineació indeguda del rival.

Dimecres va arribar la millor victòria de la setmana: el Real Àvila no va ser rival en cap moment i l’Europa va passar per sobre en joc i ocasions per sumar tres punts més (2-0).

La creu de la setmana va ser a la copa, on un Europa amb algunes rotacions no va tenir cap opció davant un gran Athans, que es va emportar la eliminatòria de forma clara  (8-0 global).

 

Castellano

Los escapulados suman su primer nueve de nueve en la Cuarta división A con cierta polémica. Los de Beltry se colocan en cuarta posición y están virtualmente salvados con 28 puntos

La segunda vuelta comenzaba con un buen triunfo el pasado lunes ante un Cala Millor que plantó cara desde el primer momento, pero que no pudo superar a un Europa más efectivo (2-1). El martes, la polémica. El Europa perdía por 1-0 ante Lion Island, último clasificado, aunque no mereció la derrota si nos basamos a los méritos hechos por los europeístas. Finalmente, el triunfo fue para los gracienses ya que reclamaron – y ganaron- alineación indebida del rival.

El miércoles llegó la mejor victoria de la semana: el Real Ávila no fue rival en ningún momento y el Europa pasó por encima en juego y ocasiones para sumar tres puntos más (2-0).

La cruz de la semana fue en la copa, donde un Europa con algunas rotaciones no tuvo ninguna opción ante un gran Athans, que se llevó la eliminatoria de forma clara (8-0 global).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *