Les distàncies es redueixen en contra del RCDE eSports a ambdues plataformes

Moment sensible de la temporada per a l’Espanyol tant a XBOX com a PS4. El nivell de la màxima categoria en les dues plataformes està provocant col·lapses en la classificació. Això fa que la diferència de punts entre equips es gairebé mínima. La temporada ja ha sobrepassat l’equador i tot està per decidir, ja sigui per dirimir qui s’emporta el títol de campió, que és el que afecta a l’Espanyol en XBOX, o per concretar qui baixa a segona divisió, situació en què es troba el conjunt perico en PS4.

La setmana en XBOX es va veure enterbolida per una derrota en una de les trobades més importants de la temporada. L’Espanyol s’ha acostumat a poc a anotar derrotes al seu caseller, però li va ser impossible revertir el resultat en el seu primer partit d’aquesta sisena setmana de competició. Una segona derrota a la Lliga davant un Llevant que només sap comptabilitzar victòries des de la jornada 6.

El conjunt granota només ha collit una derrota aquesta temporada i va ser, precisament, contra l’Espanyol a la primera jornada. Ara, en el duel de la segona volta, l’equip llevantinista torna l’emoció a la lluita pel títol a l’imposar-se per 0-2 i retallar les distàncies amb el líder a només tres punts.
La important derrota davant el Llevant no va passar més factura als periquitos que, en les dues jornades posteriors, van tornar a imposar el seu domini característic. Van aconseguir imposar-se per 1-5 al Cadis, amb hat-trick de OutbreakPupen inclòs, i 4-0 a Reds Gaming.

Com assenyalàvem abans, també s’estreny la situació per a l’Espanyol a PS4. Les diferències respecte al seu homòleg pel que fa a resultats són evidents. Però mantenen un intens pols amb els seus rivals més directes per evitar el descens.

En els últims partits de la primera volta, els blanc i blaus aconseguien encadenar una ratxa de bons resultats que li servien per abandonar l’últim lloc de la taula. Tot i rebre la injecció de moral que suposa sumar un total de 10 punts en les últimes quatre jornades, l’inici de la segona volta no ho reflecteix, ja que tan sols va poder sumar un punt en els seus tres partits d’aquesta setmana.
Malgrat el mal balanç setmanal, el conjunt barceloní va competir de tu a tu contra el líder de la lliga, el Cadis, esgarrapar dos punts després de l’1-1 final i ser partícep directe de la lluita pel títol segueixi sumida en l’emoció.

Amb l’empat davant el combinat cadista, l’Espanyol arribava a la jornada 15 amb una ratxa de cinc partits consecutius sense conèixer la derrota. Però l’Sporting va entrar en escena i tot es va tornar a tenyir de vermell. El 1-3 en contra del partit contra els esportinguistes va empitjorar en la jornada següent, on l’Espanyol va caure per 3-0 davant Lenovo Legion.
Tant Heads UP com X6tence van acompanyar al conjunt català a la deriva negativa d’aquesta setmana. Això, acompanyat amb els quatre punts que va poder sumar el Sevilla i la important victòria del cuer, el València, davant el Saragossa, fa que la lluita per evitar el descens es posi roent en la màxima categoria de la plataforma de Sony.

Castellano

Momento sensible de la temporada para el Espanyol tanto en XBOX como en PS4. El nivel de la máxima categoría en ambas plataformas está provocando colapsos en la clasificación. Esto hace que la diferencia de puntos entre equipos se casi mínima. La temporada ya ha sobrepasado el ecuador y todo está por decidir, ya sea para dirimir quien se lleva el título de campeón, que es lo que afecta al Espanyol en XBOX, o para concretar quien baja a segunda división, situación en la que se encuentra el conjunto perico en PS4.

La semana en XBOX se vio enturbiada por una derrota en uno de los encuentros más importantes de la temporada. El Espanyol ha acostumbrado poco a anotarse derrotas a su casillero, pero le fue imposible revertir el resultado en su primer encuentro de esta sexta semana de competición. Una segunda derrota liguera ante un Levante que solo sabe contabilizar victorias desde la jornada seis.

El conjunto granota solo ha cosechado una derrota esta temporada y fue, precisamente, contra el Espanyol en la primera jornada. Ahora, en el duelo de la segunda vuelta, el equipo levantinista devuelve la emoción a la lucha por el título al imponerse por 0-2 y recortar las distancias con el líder a tan solo tres puntos.

La importante derrota ante el Levante no pasó más factura a los periquitos que, en las dos jornadas posteriores, volvieron a imponer su dominio característico. Consiguieron imponerse por 1-5 al Cádiz, con hat-trick de OutbreakPupen incluido, y 4-0 a Reds Gaming.

Como señalábamos antes, también se aprieta la situación para el Espanyol en PS4. Las diferencias respecto a su homólogo en cuanto a resultados son evidentes. Pero mantienen un intenso pulso con sus rivales más directos para evitar el descenso.

En los últimos partidos de la primera vuelta, los blanquiazules conseguían encadenar una racha de buenos resultados que le servían para abandonar el último puesto de la tabla. A pesar de recibir la inyección de moral que supone sumar un total de 10 puntos en las últimas cuatro jornadas, el inicio de la segunda vuelta no lo refleja, ya que tan solo pudo sumar un punto en sus tres partidos de esta semana.

A pesar del mal balance semanal, el conjunto barcelonés compitió de tú a tú contra el líder de la liga, el Cádiz, arañarle dos puntos tras el 1-1 final y ser partícipe directo de la lucha por el título siga sumida en la emoción.

Con el empate ante el combinado cadista, el Espanyol llegaba a la jornada 15 con una racha de cinco encuentros consecutivos sin conocer la derrota. Pero el Sporting entró en escena y todo se volvió a teñir de rojo. El 1-3 en contra del encuentro ante los esportinguistas empeoró en la jornada siguiente, donde el Espanyol cayó por 3-0 ante Lenovo Legion.

Tanto Heads UP como X6tence acompañaron al conjunto catalán en la deriva negativa de esta semana. Esto, acompañado con los cuatro puntos que pudo sumar el Sevilla y la importante victoria del colista, el Valencia, ante el Zaragoza, hace que la lucha por evitar el descenso se ponga al rojo vivo en la máxima categoría de la plataforma de Sony.

Author: Manu Rodriguez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *