Irregularitat i Horta eSports comencen a ser sinònims

L’Horta comença la segona volta com va acabar la primera. Una irregularitat poc recomenada per un posible playoff es la major virtut i el major defecte dels barcelonins

Temporada d’emocions fortes per l’Horta. Ara mateix, el conjunt de Gerry i Galeano es troba seté a la classificació i a 6 punts de les plaçes de playoff d’ascens a quarta divisió i la setmana que ha tingut l’equip blanc-i-negre no convida del tot a l’optimisme. El passat dilluns, Indianai eSports s’emportava el triomf del Feliu i Codina virtual per 1-2, mentre que dimarts l’Horta sumava tres punts per retirada de Sympateam. Aixó si, dimecres es va aconseguir una gran victoria davant un dels conjunts més potents de la categoría , Democracia CD. (4-1)

Queden trenta punts en joc i tot és possible, pero ja no val a badar per que l’Horta sigui de playoff.

 

Castellano

El Horta empieza la segunda vuelta como terminó la primera. Una irregularidad poco recomendada para un posible playoff es la mayor virtud y el mayor defecto de los barceloneses

Temporada de emociones fuertes para el Horta. Ahora mismo, el conjunto de Gerry y Galeano se encuentra séptimo en la clasificación y a 6 puntos de las plazas de playoff de ascenso a cuarta división y la semana que ha tenido el equipo blanquinegro no invita del todo a la optimismo. El pasado Lunes, Indianai eSports se llevaba el triunfo del Feliu y Codina virtual por 1-2, mientras que el martes el Horta sumaba tres puntos por retirada de Sympateam. Eso si, el miércoles se logró una gran victoria ante uno de los conjuntos más potentes de la categoría, Democracia CD. (4-1)
Quedan treinta puntos en juego y todo es posible, pero ya no hay que distraerse para que el equipo hortense sea de playoff.

 

Author: Àlex Beltràn

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *