Avui, a El Vallenc: La il.lusió de l’ascens comença a planejar entre els tres equips

Degut a problemes tècnics, publiquem l’edició d’avui del Vallenc directament al web. El proper dilluns apareixerà en PDF a xarxes socials

Des de FDC (www.fdcat.cat) us portem el més destacat de Nàstic, Pobla de Mafumet i Reds Gaming (Constantí) a la VFO (PS4)
La il.lusió de l’ascens comença a planejar entre els tres equips
NASTIC
Il.lusió grana
Els de Fali segueixen fent mérits pel playoff d’ascens o l’ascens directe. Aquesta setmana, els tarragonins han golejat a un Cebollitas eSports que sembla carn de tercera i han superat el Game Over VLS per 1-2 a domicili. La nota negativa és la derrota davant el líder, un Gaineko que sembla un pas per sobre de la resta de conjunts de la categoria de plata
POBLA
La irregularitat no espatlla una bona temporada
Els pobletans poden presumir orgullosos de la seva primera temporada a la Segona divisió. Després de moltes victòries, toca patir una mica. La victòria default davant Tempest no compensa, es clar, les derrotes davant Reds Gaming al derbi i també amb Athletic United per 1-2. La part positiva és que segueixen cinquens a només un punt del playoff d’ascens. Tot está per fer i tot és possible.
REDS GAMING (Constantí)
Equip imperial
Els de Sesplu8 es col.loquen segons després de les tres primeres jornades d’aquesta setmana demostrant un joc preciosista i efectiu. Golejades davant Athletic United i TSK eSports amb paper destacat de Braveitor i Ivan Agui. En el derbi davant la Pobla, però, el resultat va ser més ajustat però les Àguiles van deixar enrere a un rival directe per l’ascens.
Jornades negatives en general al Futbol Digital Català
Nota: per motius del termini de la publicació en paper, la secció d’avui cobreix només les jornades 17,18 i 19 de la VFO a PS4
A Primera, l’Espanyol ha de reaccionar. Els de xCoprat no poden deixar de remar cap a una permanència que poc a poc es complica. Ara mateix son penúltims a quatre punts de la salvació i a un del playoff de descens. Cal una reacció rápida i els propers partits contra Sevilla i X6tence, rivals directes, seran clau.
Ja a tercera, la UESA eSports sembla dir adéu a les seves opcions de playoff d’ascens degut a una nova ratxa negativa dels quadribarrats. Derrotes aquesta setmana davant Team Guerrero i golejada en contra enfront el líder, Eleven Gods. L’empat davant Imperium del passat dilluns és la única noticia positiva d’un equip que ens ha demostrat que competeix fins al final.
A la quarta divisió, l’Europa suma els tres punts dilluns però no pot sumar-ne cap davant el primer i segon classificats, Black Riders i Granada CF respectivament. La Montanyesa, tot i guanyar dimarts i empatar dimecres, té molt lluny el seu objectiu de playoff i només una reacció immediata dels de Pedretti podria fer que la temporada no acabi en no res.
A regional, l’Horta pot arribar a temps a uns playoffs que l’Olot té gairebé impossibles i que el Lleida pot assegurar aviat. De fet, els de la terra ferma poden ser campions de la lliga regional AD.
Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *