Una irregularitat amb matisos de regularitat

L’Horta suma sis punts de nou possibles en una setmana molt golejadora dels barcelonins que els deixa a “només” sis punts del playoff d’ascens

Tot i que la setmana va començar amb una golejada en contra davant un dels millors equips de la lliga, Calidade FC, els de Gruizap i Galeano van saber transformar la frustració de la derrota en bon joc i van marcar 12 gols entre els dos partits restants de la setmana per a demostrar que l’Horta no es rendirà fins a final de temporada.

Bona mostra de la irregularitat que caracteritza aquest equip és la golejada a Wambo, equip que començava la última jornada de la setmana per davant dels d’Horta i que es va endur un 0-8 a casa davant els barcelonins. Nottingham Poor, en situació de mitja taula, també es va emportar un correctiu en la seva visita al Feliu i Codina virtual en perdre per 4-0.

35 punts per un Horta al que li resten 21 en joc. El playoff, tot i que difícil, és encara possible.

 

Castellano

El Horta suma seis puntos de nueve posibles en una semana muy goleadora de los barceloneses que les deja a “sólo” seis puntos del playoff de ascenso

Aunque la semana comenzó con una goleada en contra ante uno de los mejores equipos de la liga, Calidade FC, los de Gruizap y Galeano supieron transformar la frustración de la derrota en buen juego y marcaron 12 goles entre los dos partidos restantes de la semana para demostrar que el Horta no se rendirá hasta final de temporada.

Buena muestra de la irregularidad que caracteriza este equipo es la goleada ante Wamba, equipo que comenzaba la última jornada de la semana por delante de los de Horta y que se llevó un 0-8 en casa ante los barceloneses. Nottingham Poor, en situación de media tabla, también se llevó un correctivo en su visita al Feliu y Codina virtual al perder por 4-0.

35 puntos suma un Horta al que le quedan 21 en juego. El playoff, aunque difícil, es todavía posible.

 

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *