L’Europa no pot superar el tourmalet

Els escapulats guanyen dilluns a un rival directe per la permanència per sucumbeixen davant els dos primers classificats de la lliga

Gens fácil ho ha tingut l’Europa en la que potser ha estat la setmana més difícil del que restava de lliga. El dilluns, però, l’Europa va complir amb l’expedient derrotant a Cuenca Minera a domicili amb dos gols de Beltry. Dimarts i dimecres van arribar les derrotes. Tant el primer classificat de la lliga, Black Riders, com el segon, el Granada, es van emportar els tres punts davant un conjunt gracienc al qual encara li falta experiència a les grans cites.

Amb 31 punts i a 15 de la zona de descens i amb l’average guanyat als equips de sota, els europeístes tenen a tocar el seu objectiu principal, la permanència. Bona primera temporada de l’Europa a la Quarta divisió.

 

Castellano

Los escapulados ganaron el lunes a un rival directo por la permanencia pero sucumben ante los dos primeros clasificados de la liga

Nada fácil lo ha tenido Europa en la que quizás ha sido la semana más difícil de lo que restaba de liga. El lunes, sin embargo, el Europa cumplió con el expediente derrotando a Cuenca Minera a domicilio con dos goles de Beltry. Martes y miércoles llegaron las derrotas. Tanto el primer clasificado de la liga, Black Riders, como el segundo, el Granada, se llevaron los tres puntos ante un conjunto graciense al que todavía le falta experiencia en las grandes citas.

Con 31 puntos y 15 de la zona de descenso y con el average ganado a los equipos de abajo, los europeístas tienen a tocar su objetivo principal, la permanencia. Buena primera temporada del Europa en la Cuarta división.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *