L’exigència de les dos competicions passa factura a la UESA

No ha estat una bona setmana pel Sant Andreu. Els resultats no han estat els esperats i això ha pogut sentenciar les opcions de l’equip català a les dues competicions.

Pel que fa a la lliga, els d’animal734 han sumat un únic i insuficient punt en l’enfrontament contra Imperium FC. A part, els quadribarrats no van saber reaccionar en els següents partits i Team Guerrero i Eleven Gods van deixar a l’equip català en blanc.

A la copa, una competició que històricament la UESA ha fet sempre un bon paper, el líder del grup A de quarta divisió, Black Riders, no els va deixar cap mena d’opció guanyant els dos partits de la eliminatòria.

 

Castellano

La exigencia de las dos competiciones pasa factura a la UESA

No ha sido una buena semana para el Sant Andreu. Los resultados no han sido los esperados y esto ha podido sentenciar las opciones del equipo catalán en las dos competiciones.

En cuanto a la liga, los de animal734 han sumado un único e insuficiente punto en el enfrentamiento contra Imperium FC. Aparte, los cuadribarrados no supieron reaccionar en los siguientes partidos y Team Guerrero y Eleven Gods dejaron al equipo catalán en blanco.

En la copa, una competición que históricamente la UESA ha hecho siempre un buen papel, el líder del grupo A de cuarta división, Black Riders, no les dejó ninguna opción ganando los dos partidos de la eliminatoria.

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *