Quatre punts insuficients per l’Olot

Els olotins col·loquen al marcador els tres colors possibles de resultats i queden situats al ben mig de la classificació. El somni queda cada cop més lluny i més de deu punts són els que els distancien amb el cinquè classificat.

The New Religion, en el primer partit setmanal, van superar als de Jordi Eche amb un resultat curt, però efectiu: 1-0. Seguidament, els olotins no van passar de l’empat amb Red Lions eSports i en l’últim partit de la setmana van aconseguir el premi guanyant al dotzè classificat: Diverticlub.

 

Castellano

Cuatro puntos insuficientes para el Olot

Los olotenses colocan al casillero los tres colores posibles de resultados y quedan situados en medio de la clasificación. El sueño queda cada vez más lejos y más de diez puntos son los que los distancian con el quinto clasificado.

The New Religion, en el primer partido semanal, superaron a los de Jordi Eche con un resultado corto, pero efectivo: 1-0. Seguidamente, los olotenses no pasaron del empate con Red Lions eSports y en el último partido de la semana lograron el premio ganando el duodécimo clasificado: Diverticlub.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *