La Monta és golejada i golejadora

Els de Pedretti no tenen pietat amb els rivals de la part baixa de la classificació i fan un festival de gols en el primer i últim partit de la setmana. Cenafe i Espectro pateixen aquesta força ofensiva dels de Nou Barris, que ja són l’equip més golejador de la lliga amb 43 gols. En total, catorze gols en quatre partits amb la dupla Riddim-Beko com a màxims exponents.

Tot i això, el registre setmanal ha acabat amb dos victòries, un empat i una derrota. La derrota contra Mav3ricks i l’empat contra el líder Magic Esports deixen a la Monta en setena posició i a una distància de vuit punts virtuals respecte al tercer classificat.

 

Castellano

La Monta es goleadora y goleada.

Los de Pedretti no tienen piedad con los rivales de la parte baja de la clasificación y hacen un festival de goles en el primer y último partido de la semana. Cenafe y Espectro sufren esta fuerza ofensiva de los de Nou Barris, que ya son el equipo más goleador de la liga con 43 goles. En total, catorce goles en cuatro partidos con la dupla Riddim-Beko como máximos exponentes.

Sin embargo, el registro semanal ha terminado con dos victorias, un empate y una derrota. La derrota contra Mav3ricks y el empate contra el líder Magic Deportes dejan a la Monta en séptima posición y con una distancia de ocho puntos virtuales respecto al tercer clasificado.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *