Així van anar els quarts de final de l’Històrics

La ronda de Quarts de final de la IV edició del nostre Torneig dels històrics deixa quatre semifinalistes de nivell 

Una golejada, dues pròrrogues i un partit igualat podria ser el resum perfecte del que va succeïr el passat dilluns a la primera ronda del torneig

L’RCDE eSports, principal favorit al trofeu, va golejar el Nàstic per 0-3 amb gols de Tass i Andorra en un partit on els espanyolistes van ser molt superiors davant el conjunt grana, que no va xutar entre els tres pals

Reds Gaming va superar L’Hospitalet eSports per 2-1 en un partit igualat en el qual els barcelonins van apretar al final, però no va ser suficient

El Terrassa també és semifinalista després de vèncer a la pròrroga a un combatiu Lleida per 2-3

L’últim equip classifcat va estar l’Europa. Els escapulats van emportar-se el Derbi barceloní per 4-3 en un partit boig. Els graciencs guanyaven 2-0 amb certa facilitat però l’Horta va empatar poc després del descans i , ja a la pròrroga va fer el 2-3. Tot i això, l’Europa va capgirar el partit en 30 segons i el 4-3 ja va ser definitiu

 

 

Castellano

La ronda de Cuartos de final de la IV edición de nuestro Torneo de los históricos deja cuatro semifinalistas de nivel

Una goleada, dos prórrogas y un partido igualado podría ser el resumen perfecto de lo que sucedió el pasado lunes en la primera ronda del torneo El RCDE eSports, principal favorito al trofeo, goleó al Nàstic por 0-3 con goles de Tass y Andorra en un partido donde los españolistas fueron muy superiores ante el conjunto grana, que no disparó entre los tres palos

Reds Gaming superó L’Hospitalet eSports por 2-1 en un partido igualado en el que los barceloneses apretaron al final, pero no fue suficiente

El Terrassa también es semifinalista tras vencer en la prórroga a un combativo Lleida por 2-3

El último equipo clasificado fue el Europa. Los escapulados se llevaron el Derbi barcelonés por 4-3 en un partido loco. Los gracienses ganaban 2-0 con cierta facilidad pero el Horta empató poco después del descanso y, ya en la prórroga hizo el 2-3. Sin embargo, el Europa dio la vuelta al partido en 30 segundos y el 4-3 ya fue definitivo

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *