Pupen, capità del RCDE eSports a XBOX: “L’objectiu es guanyar-ho absolutament tot”

Després de l’hegemonía blanc-i-blava a XBOX, Pupen té molt clar el que vol amb l’RCDE eSports. Guanyar i tornar a guanyar és l’objectiu del capità del club barceloní a la plataforma de Microsoft. Repassem amb ell les claus de la passada temporada 

Dos títols de lliga en dues temporades i, en l’última, assolint el rècord de punts. ¿Com s’ha aconseguit aquesta  superioritat al FIFA 19?

Amb molt treball darrere, sobretot. Al final, com més juguis amb els mateixos companys, més et coneixes i millor saps el que farà cada un depenent de la situació.

 

¿Dins de tota la felicitat i bons moments d’aquestes dues últimes temporades, hi ha hagut algun moment incòmode, difícil o alguna mala ratxa?

Sempre hi ha moments incòmodes o situacions que qualsevol voldria evitar, tant dins del camp com a fora. Som persones i sempre pot haver friccions per qualsevol cosa.

Cal saber solucionar-les o simplement que no arribin a més. Destacaria l’eliminació contra Efficiency als playoffs com el pitjor moment de l’equip en aquest FIFA19.

Bé, com ja he esmentat en altres ocasions, si no fos pels meus companys aquestes xifres no existirien, ells em faciliten la feina amb escreix.

També hi ha moltes hores individuals al FIFA per conèixer-me el joc a la perfecció i saber com solucionar situacions difícils de la millor manera possible.

Així que la mitjana de gols per partit la associaria directament a aquestes dues raons.

 

Quin és l’objectiu del club de cara a la següent temporada?

Evidentment, l’objectiu del club per a la següent temporada és guanyar-ho absolutament tot, qualsevol cosa que no sigui això serà un fracàs.

Aquests dies s’ha obert un debat entre els jugadors de VFO de les tres plataformes. Quina és la teva opinió sobre la migració de jugadors cap a la competició en PS4? Què destacaries de la competició en Xbox?

Qualsevol persona és lliure de jugar a la consola que li plagui i fer el que vulgui, el que no pot ser és difamar a la gent sense cap sentit, i més des del desconeixement.

Per motius obvis la competició a nivell general de jugadors és millor en PS4, però com bé dic “en general”. Això no vol dir que els equips que guanyen aquí no puguin fer-ho allà.

La quantitat de gent que hi ha a la consola de Sony és molt més abundant que aquí i per això hi ha molts jugadors bons i aquí hi ha menys. Però cal mirar-lo per l’altre costat també, la quantitat de gent dolenta allà és enorme i aquí és menor.

 

Castellano

 

Dos títulos de liga en dos temporadas y, en la última, logrando el récord de puntos. ¿Como se ha conseguido esta superioridad en FIFA 19?

Con mucho trabajo detrás, sobre todo. Al final, contra másjuegues con los mismos compañeros, más te conoces y mejor sabes lo que va a hacer cada uno dependiendo de la situación.

¿Dentro de toda la felicidad y buenos momentos de estas dos últimas temporadas, ha habido algún momento incómodo, difícil o alguna mala racha?

Siempre hay momentos incómodos o situaciones que cualquiera querría evitar, tanto dentro del campo como fuera. Somos personas y siempre puede haber roces por cualquier cosa.

Hay que saber solucionarlas o simplemente que no lleguen a mayores. Destacaría la eliminación contra Efficiency en los playoffs como el peor momento del equipo en este FIFA19.

A nivel personal, el porcentaje de goles por partido de liga ha sido de 1,6. ¿A qué asociarías este porcentaje?

Bueno, como ya he mencionado en otras ocasiones, si no fuera por mis compañeros esas cifras no existirían, ellos me facilitan mi trabajo con creces. 

También hay muchas horas individuales al FIFA para conocerme el juego a la perfección y saber cómo solucionar situaciones difíciles de la mejor manera posible. 

Así que la media de goles por partido la asociaría directamente a esas dos razones.

¿Cuál es el objetivo del club de cara a la siguiente temporada?

Evidentemente, el objetivo del club para la siguiente temporada es ganarlo absolutamente todo, cualquier cosa que no sea eso será un fracaso.

Estos días se ha abierto un debate entre los jugadores de VFO de las tres plataformas. ¿Cuál es tu opinión sobre la migración de jugadores hacia la competición en PS4? ¿Qué destacarías de la competición en Xbox?

Cualquier persona es libre de jugar en la consola que le plazca y hacer lo que quiera, lo que no puede ser es difamar a la gente sin sentido alguno, y más desde el desconocimiento.

Por motivos obvios la competición a nivel general de jugadores es mejor en PS4, pero como bien digo “en general“. Eso no quiere decir que los equipos que ganan aquí no puedan hacerlo allí.

La cantidad de gente que hay en la consola de Sony es mucho más abundante que aquí y por eso hay muchos jugadores buenos y aquí hay menos. Pero hay que mirarlo por el otro lado también, la cantidad de gente mala allí es enorme y aquí es menor.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *