Inaugurem la nova temporada a FDC entrevistant a en Cone, un dels jugadors del moment que ens explica alguns detalls de la seva incorporació al món professional de FIFA.

 

1. Classificar-te per al torneig de la Lliga eSports, fitxar per l’Espanyol i aconseguir el 30-0 al FUT Champions en menys d’un any natural. Com has viscut la transició de ser un jugador amateur a fer-te un nom com a jugador professional en el panorama nacional de FIFA?

Tranquil·lament. Al cap i a la fi, tampoc ha canviat res important per a mi. Segueixo fent les coses de sempre i estant amb els que estic sempre, els factors més importants per a mi.

2. Parlant de noms, el teu sobrenom “Cone” i el nom del teu club a Ultimate Team “Quintanilla FC” porten amb tu des de molt temps. D’on venen i què signifiquen per a tu?

La història de Cone ve des del principi. Quan els meus pares em van comprar la meva primera Play, en crear el compte et demana el ID. Vaig intentar mil opcions amb David o David i números i mil combinacions, però cap funcionava. Llavors, el meu pare em va proposar que em posés Cone, que és com li diuen a ell al poble, que és molt típic en els pobles posar sobrenoms. I va funcionar. I el nom de Quintanilla ve precisament d’aquí, és el nom del meu poble.

3. Abans feia referència al teu fitxatge per l’Espanyol eSports. Quins canvis has experimentat des del teu fitxatge respecte a la teva situació la temporada passada, quan no representaves a cap equip?

Òbviament tenir un equip darrere és un gran suport en molts aspectes, però alhora tens la pressió de representar bé, ja que no és el mateix que jugar per a un mateix.

4. Quins han estat els factors que més han influït en guanyar els 30 partits de la primera jornada de FUT Champions?

L’equip principalment, encara que també gestionar bé els moments del partit i saber repartir-se la quantitat de partits crec que és molt important.

5. L’objectiu d’arribar a la final presencial del torneig de la Lliga va ser complert la temporada passada. Quin objectiu t’has proposat per a aquesta temporada?

Igualar o millorar tot el que s’ha aconseguit l’any passat.

 

 

Castellano

Entrevistamos a Cone, uno de los jugadores del momento que nos cuenta algunos detalles de su incorporación al mundo profesional de FIFA.

 

1. Clasificarte para el torneo de La Liga eSports, fichar por el Espanyol y lograr el 30-0 en FUT Champions en menos de un año natural. ¿Cómo has vivido la transición de ser un jugador amateur a hacerte un nombre como jugador profesional en el panorama nacional de FIFA?

Tranquilamente. Al fin y al cabo, tampoco ha cambiado nada importante para mí. Sigo haciendo las cosas de siempre y estando con los que estoy siempre, los factores más importantes para mí.

2. Hablando de nombres, tu apodo “Cone” y el nombre de tu club en Ultimate Team “Quintanilla FC” llevan contigo des de mucho tiempo. ¿De dónde vienen y qué significan para ti?

La historia de Cone viene desde el principio. Cuando mis padres me compraron mi primera Play, al crear la cuenta te pide el ID. Intenté mil opciones con David o David y números y mil combinaciones, pero ninguna funcionaba. Entonces, mi padre me propuso que me pusiera Cone, que es como le llaman a él en el pueblo, que es muy típico en los pueblos poner mote. Y funcionó. Y el nombre de Quintanilla viene precisamente de ahí, es el nombre de mi pueblo.

3. Antes hacía referencia a tu fichaje por el Espanyol eSports. ¿Qué cambios has experimentado desde tu fichaje respecto a tu situación la temporada pasada, cuando no representabas a ningún equipo?

Obviamente tener un equipo detrás es un gran apoyo en muchos aspectos, pero a la vez tienes la presión de representar bien, ya que no es lo mismo que jugar para uno mismo.

4. ¿Cuáles han sido los factores que más han influido en ganar los 30 partidos de la primera jornada de FUT Champions?

El equipo principalmente, aunque también gestionar bien los momentos del partido y saber repartirse la cantidad de partidos creo que es muy importante.

5. El objetivo de llegar a la final presencial del torneo de La Liga fue cumplido la temporada pasada. ¿Qué objetivo te has propuesto para esta temporada?

Igualar o mejorar todo lo conseguido el año pasado.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *