L’èxit del torneig de eSports de Footters parla català

El torneig de eSports del canal d’streaming del futbol de segona divisió B parla la nostra llengua, i aixó ha estat possible gràcies al gran paper dels nostres equips. Ho heu pogut seguir al nostre twitter

Europa, Sant Andreu, Espanyol, Pobla de Mafumet i Terrassa han format part dels 16 equips de tota Espanya que han prés partida d’aquest gran torneig i, mentre s’estan escrvint aquestes línies, Espanyol i Terrassa preparen la seva semifinal (davant València i Sporting de Gijón respectivament) que els podría donar l’accés a la final.

Entre avui i demà acabarem de repassar el que doni de sí el torneig, si bé tindreu tota la informació al nostre twitter.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *