L’èxit del torneig de eSports de Footters parla català

El torneig de eSports del canal d’streaming del futbol de segona divisió B parla la nostra llengua, i aixó ha estat possible gràcies al gran paper dels nostres equips. Ho heu pogut seguir al nostre twitter

Europa, Sant Andreu, Espanyol, Pobla de Mafumet i Terrassa han format part dels 16 equips de tota Espanya que han prés partida d’aquest gran torneig i, mentre s’estan escrvint aquestes línies, Espanyol i Terrassa preparen la seva semifinal (davant València i Sporting de Gijón respectivament) que els podría donar l’accés a la final.

Entre avui i demà acabarem de repassar el que doni de sí el torneig, si bé tindreu tota la informació al nostre twitter.

 

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *