FDC celebra la I edició de la Copa Catalunya eSports

El ja tradicional Torneig d’Històrics de FDC canvia de nom per a convertir-se en la Copa Catalunya eSports sota la organització del nostre portal web. Per a aquesta competició, s’ha convidat les vuit millors seccions de eSports del nostres clubs de futbol de Catalunya. Competició, nivell i un format eliminatori a partit únic que donarà molt de si. 

Aquestes son dates difícils per a tothom i una bona manera de pair millor tota la situació diària que es viu al país que celebrar quelcom que no ha estat restringit: un torneig de futbol en línia. Però no un de qualsevol; el campionat amb els equips de casa que més nivell tenen actualment al panorama digital.

El funcionament del mateix serà senzill. La Copa Catalunya eSports arrencarà el proper diumenge dia 5 d’abril amb els quarts de final a partit únic, seguirà dilluns i dimarts amb les semifinals i dimecres 8 d’abril tindrem la gran final. El sorteig es celebrarà el dijous 2 d’abril.

Cal afegir que es comentarà en directe (en català) un partit per jornada. Tanmateix, l’equip guanyador rebrà un trofeu que l’acreditarà com a campió de Catalunya en l’àmbit del futbol virtual o eSports de FIFA.

Els equips que prendran part en aquesta primera edició del nou torneig de FDC són:

 • RCD Espanyol eSports
 • Gimnàstic de Tarragona eSports
 • Lleida eSports
 • CE Europa eSports
 • UE Sant Andreu eSports
 • Pobla de Mafumet eSports
 • Montanyesa eSports
 • Terrassa FC eSports

 

 

Castellano

El ya tradicional Torneo de Históricos de FDC cambia de nombre para convertirse en la Copa Catalunya eSports bajo la organización de nuestro portal web. Para esta competición, se ha invitado las ocho mejores secciones de eSports del nuestros clubes de fútbol de Catalunya. Competición, nivel y un formato eliminatorio a partido único que dará mucho de sí. 

Estas son fechas difíciles para todo el mundo y una buena manera de sobrellevar mejor toda la situación diaria que se vive en el país que celebrar algo que no ha sido restringido: un torneo de fútbol en linea. Pero no uno cualquiera; el campeonato con los equipos de casa que más nivel tienen actualmente en el panorama digital.

El funcionamiento del mismo será sencillo. La Copa Catalunya eSports arrancará el próximo domingo día 5 de abril con los cuartos de final a partido único, seguirá lunes y martes con las semifinales y el miércoles 8 de abril tendremos la gran final. El sorteo se celebrará el jueves 2 de abril.

Hay que añadir que se comentará en directo (en catalán) un partido por jornada. Aun así, el equipo ganador recibirá un trofeo que lo acreditará como campeón de Cataluña en el ámbito del fútbol virtual o deportes de FIFA.

Los equipos que tomarán parte en esta primera edición del nuevo torneo de FDC son:

 • RCD Espanyol eSports
 • Gimnàstic de Tarragona eSports
 • Lleida eSports
 • CE Europa eSports
 • UE Sant Andreu eSports
 • Pobla de Mafumet eSports
 • Montanyesa eSports
 • Terrassa FC eSports

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *