Aquesta nit comença la Copa Catalunya

Els quarts de final de la Copa Catalunya ja són aquí i l’inici del torneig posa a volar les il.lusions dels vuit equips catalans que lluitaran per coronar-se campió de Catalunya

Montanyesa, Pobla de Mafumet, Europa i Nàstic de Tarragona comencen avui el seu camí cap al campionat. No serà fàcil i cada partit és un mòn, però bé és cert que hi ha favorits per a cada partit. Analitzem breument les prèvies dels primers partits del torneig:

 

Montanyesa – Pobla de Mafumet (22:30 hores) . La il.lusió davant la vella guàrdia

Igualat partit tot i que a priori els tarragonins són favorits. Els de la Pobla, amb més experiència als eSports i actualment dues categories per sobre de la Montanyesa a la VFO, son un equip d’altsibaixos que la temporada passada va estar a punt de viure el drama del descens. Amb jugadors coneguts a la comunitat, els tarragonins no poden permetre’s perdre un partit que els deixaria a dos passets de la Copa Catalunya, si bé també portaria un derbi tarragoní a semifinals sempre que el Nàstic compleixi els pronòstics.

Per la seva banda, la Montanyesa és un equip alegre i ofensiu que s’ha reforçat bé de cara a la següent temporada. Tot i perdre el seu golejador estrella, Drissin, els barcelonins arriben amb il.lusió i d’equip tapat i de ben segur que posaran en problemes a la Pobla.

 

Europa – Nàstic (23:00 hores). Tràmit o drama

El Nàstic arriba com a clar favorit davant un Europa que va passar problemes per mantenir-se a la quarta categoria estatal, mentre el Nàstic va aconseguir la permanència a la primera divisió. Els tarragonins van estar afortunats al sorteig i es van enduur el pitjor equip pel que fa a resultats de la temporada passada. Tot i que el Nàstic ha encetat un proyecte nou que canvia la plantilla en la seva totalitat, la relaxació no es una opció.

Per l’Europa tot és diferent. Els escapulats tenen una gran oportunitat de donar un cop sobre la taula i demostrar que estan preparats per a la nova temporada. Amb un parell de grans fitxatges i d’altres segons les necessitats de l’equip, els de Beltry ho donaran tot per intentar plantar-se a les semifinals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *