La il.lusió davant la vella guàrdia

Montanyesa – Pobla de Mafumet (22:30 hores)

Igualat partit tot i que a priori els tarragonins són favorits. Els de la Pobla, amb més experiència als eSports i actualment dues categories per sobre de la Montanyesa a la VFO, son un equip d’altsibaixos que la temporada passada va estar a punt de viure el drama del descens. Amb jugadors coneguts a la comunitat, els tarragonins no poden permetre’s perdre un partit que els deixaria a dos passets de la Copa Catalunya, si bé també portaria un derbi tarragoní a semifinals sempre que el Nàstic compleixi els pronòstics.

Per la seva banda, la Montanyesa és un equip alegre i ofensiu que s’ha reforçat bé de cara a la següent temporada. Tot i perdre el seu golejador estrella, Drissin, els barcelonins arriben amb il.lusió i d’equip tapat i de ben segur que posaran en problemes a la Pobla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *