Tràmit o drama

Europa – Nàstic (23:00 hores)

El Nàstic arriba com a clar favorit davant un Europa que va passar problemes per mantenir-se a la quarta categoria estatal, mentre el Nàstic va aconseguir la permanència a la primera divisió. Els tarragonins van estar afortunats al sorteig i es van enduur el pitjor equip pel que fa a resultats de la temporada passada. Tot i que el Nàstic ha encetat un projecte nou que canvia la plantilla en la seva totalitat, la relaxació no es una opció.

Per l’Europa tot és diferent. Els escapulats tenen una gran oportunitat de donar un cop sobre la taula i demostrar que estan preparats per a la nova temporada. Amb un parell de grans fitxatges i d’altres segons les necessitats de l’equip, els de Beltry ho donaran tot per intentar plantar-se a les semifinals

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *