Pedro, Mànager de la Montanyesa eSports: ” el nostre objectiu és classificar a playoff”

La secció d’eSports de la Montanyesa és l’eterna candidata a l’ascens a la VFO. L’equip barceloní compta, sense cap mena de dubte, amb una de les plantilles més potents de la seva divisió. Tot i aixó, sempre mor a les portes de l’ascens. En el nostre cicle d’entrevistes de principi de temporada, parlem amb Pedro, mánager de la CF Montanyesa eSports

1. La temporada passada vau realitzar una bona feina i l’equip va acabar a la zona alta de la classificació. Quines són les expectatives que us proposeu per la present temporada? 

En aquesta temporada mantindrem la mateixa base, (jugadors, capitans, managers, etc.). El nostre objectiu principal es classificar als Playoff. Com a opinió propia crec que tinc millor equip que la temporada pasada.

2. L’equip està realitzant una pretemporada molt completa disputant un nombre molt elevat de partits. Quines estan sent les primeres sensacions en aquesta fase inicial?

Estem tenint bones sensacions amb el joc d’equip, encara que està per veure si el nou Fifa 2021 s’ aproxima al nostre joc o hem de cambiar alguna estrategia, alineació etc.

3. Hem pogut llegir la incorporació de diversos jugadors a la plantilla de cara a la següent temporada. Com estan encaixant les noves peces dins l’estructura de l’equip? Quines qualitats podries destacar de la seva aportació al joc?

Als darrers dies hem estat provant diversos jugadors, finalment hem fitxat els sis millors que hem considerat que s’aproximaven a la nostra manera de jugar. No obstant, encara no hi ha res decidit, poden entrar o sortir jugadors ja que la plantilla no està tancada.

Dels nous fitxatges el que mes ens ha agradat es; primerament el compromis per ara demostrat, el compliment de les tasques encarregades a cadascun d’ells. Es a dir, que no fa falta anar-hi jarree explicant tota l’estona el que han de fer, y per últim pero no per aixó menys important , el gran nivell de joc que tenen.

4. Representeu a un club històric amb una llarga tradició futbolística que gaudeix de tenir una afició fidel i entregada. Quin nivell de relació teniu amb el club oficial? Quins acords té el club amb la seva secció d’eSports?

Sincerament representem el mateix nom, pero no hi ha cap tipus de relació. Primerament el club va ser format per un ex jugador de l’equip oficial de La Montañesa. Y les dues temporades que porto sent el manager mai hem arribat a cap acord. Espero arribar a un acord si complim el objectiu d’arribar a lluitar per el ascens a tercera divisió de VFO.

5. La FDC va ampliant el seu nombre de clubs cada temporada. Vosaltres com uns dels pioners dins del futbol català en l’àmbit dels eSports, com valoreu la feina feta per plataforma?

Valorem positivament el treball realizat per als equips catalans, ja que ens donen visibilitat en les xarxes socials i podem competir entre nosaltres com a la vida real. Es d’agraïr el treball que realitzen per nosaltres sense demanar res a canvi.

6. Com a mànager de la secció podries dir que representa per tu dur a terme aquesta funció? Punts forts i moments difícils que destacaries?

Dur a terme la funció de manager no é gens fàcil. He estat les dues coses (jugador i manager). Per la part de ser mànager, el que destacaría és que he pogut formar l’equip amb les meves idees i estil de joc.

Per a mi el punt fort es que he format un equip amb un grup de persones que no coneixia de res i ara es gairebé com la meva familia, son moltes hores junts, no es només el temps de joc. Darrere l’equip hi ha molta dedicació per arribar a ser un bon conjunt.

Com a moment difícil destacaría quan vam començar amb la Montanyesa i vam perdre els Playoff . També quan la temporada pasada vam quedar fora de la clasificació dels Playoff.

 

Castellano

 

La sección de eSports de la Montañesa es la eterna candidata al ascenso a la VFO. El equipo barcelonés cuenta, sin lugar a dudas, con una de las plantillas más potentes de su división. Aún así, siempre muere a las puertas del ascenso. En nuestro ciclo de entrevistas de principio de temporada, hablamos con Pedro, mánager de la CF Montañesa eSports

1. La temporada pasada realizasteis un buen trabajo y el equipo terminó en la zona alta de la clasificación. ¿Cuáles son las expectativas que os proponéis para la presente temporada?

En esta temporada mantendremos la misma base, (jugadores, capitanes, managers, etc.). Nuestro objetivo principal es clasificar a los Playoff. Como opinión propia creo que tengo mejor equipo que la temporada pasada.

2. El equipo está realizando una pretemporada muy completa disputando un número muy elevado de partidos. ¿Cuáles están siendo las primeras sensaciones en esta fase inicial?

Estamos teniendo buenas sensaciones con el juego de equipo, aunque está por ver si el nuevo Fifa 2.021 se aproxima a nuestro juego o debemos cambiar alguna estrategia, alineación etc.

3. Hemos podido leer la incorporación de varios jugadores en la plantilla de cara a la siguiente temporada. Como están encajando las nuevas piezas dentro de la estructura del equipo? ¿Qué cualidades podrías destacar de su aportación al juego?

En los últimos días hemos estado probando varios jugadores, finalmente hemos fichado a los seis mejores que hemos considerado que se aproximaban a nuestra manera de jugar. Sin embargo, todavía no hay nada decidido, pueden entrar o salir jugadores ya que la plantilla no está cerrada.

De los nuevos fichajes lo que mas nos ha gustado se; primeramente el compromiso por ahora demostrado, el cumplimiento de las tareas encargadas a cada uno de ellos. Es decir, que no hace falta ir jarree explicando todo el tiempo lo que tienen que hacer, y por último pero no por ello menos importante, el gran nivel de juego que tienen.

4. Representáis a un club histórico con una larga tradición futbolística que disfruta de tener una afición fiel y entregada. ¿Qué nivel de relación tiene con el club oficial? ¿Qué acuerdos tiene el club con su sección de deportes?

Sinceramente representamos el mismo nombre, pero no hay ningún tipo de relación. Primeramente el club fue formado por un ex jugador del equipo oficial de La Montañesa. Y las dos temporadas que llevo siendo el manager nunca hemos llegado a ningún acuerdo. Espero llegar a un acuerdo si cumplimos el objetivo de llegar a luchar por el ascenso a tercera división de VFO.

5. La FDC va ampliando su número de clubes cada temporada. Vosotros como unos de los pioneros dentro del fútbol catalán en el ámbito de los deportes, ¿cómo valora el trabajo realizado por plataforma?

Valoramos positivamente el trabajo realizado por los equipos catalanes, ya que nos dan visibilidad en las redes sociales y podemos competir entre nosotros como en la vida real. Es de agradecer el trabajo que realizan por nosotros sin pedir nada a cambio.

6. Como manager de la sección podrías decir que representa para ti llevar a cabo esta función? Puntos fuertes y momentos difíciles que destacarías?

Llevar a cabo la función de manager no é nada fácil. He estado las dos cosas (jugador y manager). Por la parte de ser manager, lo que destacaría es que he podido formar el equipo con mis ideas y estilo de juego.

Para mí el punto fuerte es que he formado un equipo con un grupo de personas que no conocía de nada y ahora es casi como mi familia, son muchas horas juntos, no es sólo el tiempo de juego. Detrás del equipo hay mucha dedicación para llegar a ser un buen conjunto.

Como momento difícil destacaría cuando empezamos con la Montañesa y perdimos los Playoff. También cuando la temporada pasada quedamos fuera de la clasificación de los Playoff.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *