Tenorio, Mànager de la UE Segur de Calafell eSports: ” Volem gaudir de portar l’equip del nostre poble al més alt dels eSports”

La UE Segur de Calafell és un dels equips nouvinguts als eSports per a aquesta temporada. Començant a la Quarta divisió de la VFO, els calafellencs busquen competir a bon nivell i, sobre tot, es marquen com a objectiu poder superar la categoria. Parlem amb Tenorio, mánager dels eSports de la UE Segur de Calafell

 

1. Com sorgeix la creació d’una secció d’eSports del club de futbol que representeu?

Durant el confinament un jugador del primer equip del Segur de Calafell i jo vam decidir obrir una secció de eSports de cara al futur i un cop va acabar la temporada d’VFO ens vam posar mans a l’obra.

2. Estem en plena pretemporada, com veieu l’equip? Planejeu incorporar fitxatges o teniu la plantilla ja llesta?

Portem treballant prop d’1 mes i hem tancat fitxatges de bons jugadors de la comunitat i poc a poc anem tancant plantilla en espera d’alguna bomba.

3. Quins son els objectius que us proposeu com a equip en el vostre any de debut als esports electrònics?

Els objectius són clars: Donar-nos a conèixer en aquest món i fer créixer al club i ,sobre tot, aconseguir el nostre primer ascens.

4. Parleu-nos de vosaltres com a caps de secció o Mànagers. Quina experiència teniu als eSports o què us ha cridat a entrar en aquest mòn?

D’experiència en clubs pro portem els encarregats des de fa diversos anys i en clubs de divisions altes i de categoria, sent mànagers de l’antic GRG 5.

5. En què creieu que beneficia representar a un club de futbol als eSports ? 

El principal objectiu és donar-se a conèixer per xarxes socials, per competicions de gran nivell i sobretot per poder gaudir portant a l’equip del nostre poble al més alt dels eSports

6. Com veieu la feina de FDC per a la comunitat catalana? Quina suggerència, si en teniu, ens donarieu per a millorar el lloc web? 

Feu un gran treball i la FDC sembla una gran organització. Tant de bo pugui seguir en aquest ritme

7. Estarieu interessats en participar en una lliga catalana FDC en el futur?

Seria tot un plaer poder competir contra equips catalans a les mateixa competició i que puguem anar a més cada vegada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *