Kiritosword25, Capità de La Pobla eSports: «És un repte estar entre els millors equips d’Espanya»

La Pobla de Mafumet eSports és un dels equips que menys soroll fa de la comunitat, però, en canvi, es troba en el selecte grup dels 28 millors equips de tota Espanya. Més encara si tenim en compte una gran cinquena plaça a la Segona Divisió de la VFO i el subcampionat de la Copa Catalunya eSports. Parlem amb Kiritosword25, un dels capitans de la Pobla eSports

 

1. La temporada passada es va realitzar una gran feina a Segona amb un meritori cinqué lloc. Quines són les expectatives que us proposeu per la present temporada? 

A la present temporada tenim que renovar la majoria de l’equip, fins I tot a alguns capitans, llavors l’objectiu para aquesta temporada es mantindre la categoria y no baixar a la tercera divisió.

2. L’equip acaba de començar la pretemporada. Quines estan sent les primeres sensacions en aquesta fase inicial?

Sensacions agredolçes d’acord a la temporada passada. Comptem amb molts jugadors nous y ens tenim que acostumar a les noves sensacions de l’equip fins tornar a trobar el nivell de la temporada passada

3. Com estan encaixant les noves peces dins l’estructura de l’equip? Quines qualitats podries destacar de la seva aportació al joc?

De moment estan encaixant molt bé: hem fitxat noves cares de gran qualitat a l’equip. Respecte a la segona pregunta, es avista encara per donar-li una resposta.

4. Representeu a un club històric amb una llarga tradició futbolística a Catalunya. Quin nivell de relació teniu amb el club oficial? Quins acords té el club amb la seva secció d’eSports?

La relació amb la directiva del club és molt bona, parlem quasi totes les semanas sobre els resultats i les sensacions de l’equip. Portem un parell d’anys amb La Pobla i estem molt contents.

5. La FDC va ampliant el seu nombre de clubs cada temporada. Vosaltres com uns dels pioners dins del futbol català en l’àmbit dels eSports, com valoreu la feina feta per plataforma?

Seguim amb FDC des de gairebé al principi de la plataforma.  Agraïm el treball fet per Beltry i el seus i  tant de bo seguim de la mateixa manera durant molts anys més.

6. Com a capità de la secció podries dir que representa per tu dur a terme aquesta funció? Punts forts i moments difícils que destacaries?

La veritat és que és un repte estar sempre entre els millors equips de Espanya i no baixar el nivel ni baixar a la tercera categoria. T’alegres de les victories i de les coses bones de l’equip però, a vegades, és una mica estressant.

 

Castellano

 

La Pobla de Mafumet eSports es uno de los equipos que menos ruido hace de la comunidad, pero, en cambio, se encuentra en el selecto grupo de los 28 mejores equipos de toda España. Más aún si tenemos en cuenta una gran quinta plaza en la Segunda División de la VFO y el subcampeonato de la Copa Cataluña eSports. Hablamos con Kiritosword25, uno de los capitanes de la Pobla eSports

1. La temporada pasada se realizó un gran trabajo en Segunda con un meritorio quinto lugar. ¿Cuáles son las expectativas que os proponéis para la presente temporada?

En la presente temporada tenemos que renovar la mayoría del equipo, hasta a algunos capitanes, entonces el objetivo para esta temporada se mantener la categoría y no bajar a la tercera división.

2. El equipo acaba de comenzar la pretemporada. ¿Cuáles están siendo las primeras sensaciones en esta fase inicial?

Sensaciones agridulces de acuerdo a la temporada pasada. Contamos con muchos jugadores nuevos y nos tenemos que acostumbrar a las nuevas sensaciones del equipo hasta volver a encontrar el nivel de la temporada pasada

3. ¿Cómo están encajando las nuevas piezas dentro de la estructura del equipo? ¿Qué cualidades podrías destacar de su aportación al juego?

De momento están encajando muy bien: hemos fichado nuevas caras de gran calidad al equipo. Respecto a la segunda pregunta, se avista aún para darle una respuesta.

4. Representar a un club histórico con una larga tradición futbolística en Cataluña. ¿Qué nivel de relación tiene con el club oficial? ¿Qué acuerdos tiene el club con su sección de eSports?

La relación con la directiva del club es muy buena, hablamos casi todas las semanas sobre los resultados y las sensaciones del equipo. Llevamos un par de años con La Puebla y estamos muy contentos.

5. La FDC va ampliando su número de clubes cada temporada. Vosotros como unos de los pioneros dentro del fútbol catalán en el ámbito de los deportes, ¿cómo valora el trabajo realizado por plataforma?

Seguimos con FDC desde casi al principio de la plataforma. Agradecemos el trabajo hecho por Beltry y su equipo y ojalá siga igual durante muchos años más.

6. Como capitán de la sección podrías decir que representa para ti llevar a cabo esta función? Puntos fuertes y momentos difíciles que destacarías?

La verdad es que es un reto estar siempre entre los mejores equipos de España y no bajar el nivel ni bajar a la tercera categoría. Alegras de las victorias y de las cosas buenas del equipo pero, a veces, es un poco estresante.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *