1. La temporada passada tot i realitzar una bona feina, l’equip va acabar lluitant per no baixar. Quines són les expectatives que us proposeu per la present temporada? 

Doncs la veritat que últimament la dinàmica no era molt positiva, s’havien perdut mecanismes i s’havia entrat en un àmbit tan relaxat que no era bo, així que vam decidir que calia agitar una mica el rusc, canviar una mica els aires i ambient renovat , així que Tyson va tornar a club, a casa, amb energies renovades i necessàries i un nou projecte, que esperem que amb ell a l’càrrec aconseguim l’objectiu d’ascendir. Tot sense desmerèixer el treball anterior realitzat pels anteriors capitans per descomptat

2. L’equip acaba de realizar la pretemporada. Quines estan sent les primeres sensacions en aquesta fase inicial?

Doncs està sent un estiu força mogut, amb molts alts i baixos per muntar una plantilla i projecte nou, però ens estem aixecant després de l’aturada i algun sotrac

3. Com estan encaixant les noves peces dins l’estructura de l’equip? Quines qualitats podries destacar de la seva aportació al joc?

Doncs a l’ésser un equip pràcticament nou menys algunes peces de la casa, la veritat que s’està començant a veure algun resultat, però sobretot des de la base que és passar-s’ho bé, competint, però no deixa de ser un joc i cal divertir-se.
 
4. Representeu a un club històric amb una llarga tradició futbolística que gaudeix de tenir una afició fidel i entregada. Quin nivell de relació teniu amb el club oficial? Quins acords té el club amb la seva secció d’eSports?

Acords no és que hi hagi molts la veritat, també hem de recordar que aquest modalitat tampoc els aporta ingressos, però tots aportem el nostre granet de sorra, nosaltres amb hores, sacrifici i il·lusió, i ells, sobretot la Montse, amb visibilitat, amb banners, samarreta cada temporada a la presentació i sobretot amb suport, que això és el més important.

5. La FDC va ampliant el seu nombre de clubs cada temporada. Vosaltres com uns dels pioners dins del futbol català en l’àmbit dels eSports, com valoreu la feina feta per plataforma?

És molt important que tingueu present als clubs locals com el nostre entre tants. Semblarà una tonteria, però aquests detalls donen l’extra de motivació per competir

6. Com a capità de la secció podries dir que representa per tu dur a terme aquesta funció? Punts forts i moments difícils que destacaries?

Moment difícil és ara, o sobretot fa uns dies, molta gent de proves, com més gent alhora més difícil és, moltes hores al Twitter buscant gent i després aconseguir fitxar, una vegada aconseguida la base ja va rodant sol, però a el principi és molt dur. Com a capità i responsable d’un equip estan tots els ulls sobre teu, tots volen jugar i saber que toca fitxar o que no, els mèrits aniran per tot l’equip, però si surt malament el pes cau sobre el capità per no fer bé la seva feina i és lògic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *