Arriba la IV edició del Torneig dels Històrics de FDC

A falta de la confirmació oficial del RCD Espanyol eSports, el torneig d’enguany, ja a la quarta edició, comptarà amb la presència dels clàssics a partir del dilluns 28 de setembre

Nàstic, Terrassa, Mataró, Europa, UESA, Pobla , Lleida , Montanyesa i Segur de Calafell lluitaran per aixecar la copa que els acrediti com a campions d’aquesta IV edició del ja clàssic Torneig dels Històrics de FDC.

El format serà el ja conegut per tots els jugadors i espectadors del mateix. A partit únic i des del dilluns 28 de setembre, els equips jugaran per emportar-se a casa un torneig que cap dels participants ha guanyat i que tindrá, com a la primera i segona edició, Copa física.

Aquest cop demanarem a tots els equips que penjin els seus partits via twitch o youtube de cara a fer més fàcil la realització de continguts durant i després de la competició

El sorteig es realitzarà el proper divendres dia 18 de setembre a les 17:00 i el podreu seguir en directe per un enllaç que proporcionarem.

La Banqueta , programa d’informació i actualitat de la UE Sant Andreu i l’agència digital BASE patrocinen el torneig.

 

Castellano

A falta de la confirmación oficial del RCD Espanyol eSports, el torneo de este año, ya en la cuarta edición, contará con la presencia de los clásicos a partir del lunes 28 de septiembre

Nàstic, Terrassa, Mataró, Europa, UESA, Puebla, Lleida, Montanyesa y Segur de Calafell lucharán por levantar la copa que los acredite como campeones de esta IV edición del ya clásico Torneo de los Históricos de FDC.

El formato será el ya conocido por todos los jugadores y espectadores del mismo. A partido único y desde el lunes 28 de septiembre, los equipos jugarán para llevarse a casa un torneo que ninguno de los participantes ha ganado y que tendrá, como la primera y segunda edición, Copa física.

Esta vez pediremos a todos los equipos que cuelguen sus partidos vía Twitch o youtube de cara a hacer más fácil la realización de contenidos durante y después de la competición

El sorteo se realizará el próximo viernes día 18 de septiembre a las 17:00 y se puede seguir en directo por un enlace que proporcionaremos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *