Berni, streamer de FIFA en català, nova incorporació per a FDC

Feia temps que cercavem incorporar una persona dinàmica per a FDC que ens aporti contingut inèdit al web, és a dir, contingut de FIFA Ultimate Team de 1vs1 i en la nostra llengua, el català. Avui, aixó és una realitat

L’Enric, “BerniSkill”, serà la nova cara visible al web. L’olotí ens portarà, setmanalment, retransmissions, videos i consells per a la modalitat de FIFA Ultimate Team, quelcom que mai hem tingut al web i que ens apropa més a la categoría de “portal total” de FIFA en català.

En “Berni” juga tant a FUT com a clubs pro (tot i que prioritza les modalitats individuals) . Ens portarà contingut en català a twitter (tant al ses compte personal @Berniskill com a FDC) , així com consells per fer-nos el nostre equip amb jugadors interessants a nivell qualitat-preu i molts altres continguts que trobi interessants del joc.

També el podreu seguir a Twitch (www.twitch.tv/berniskill) , on farà streams de FIFA 21. En aquestes retransmissions trobarem partits, FUT Champions, SBC i d’altres.

Ens plau donar la benvinguda a en Berni i, com a streamer oficial de FDC, comptarà properament amb la seva secció exclusiva al web on ens farem ressò de tot el contingut que realitzi en la nostra llengua.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *