Dia gran. Avui s’inicia la quarta edició del nostre torneig dels histórics amb dos grans partits de vuitens de final

Des de la primera edició de la Copa Catalunya eSports que no teniem cap altre torneig a FDC. Avui s’acaba aquesta sequera: Monta – Pobla i UESA – Espanyol son els primers partits d’un torneig que tanca oficialment el videojoc FIFA 20 a Catalunya

Montanyesa – Pobla

Partit més igualat del que pot sembla si ens atenem a les categories dels equips: La Montanyesa és de quarta divisió, mentre que la Pobla és de segona. Ambdòs equips son de la part alta de les seves divisions, pero la Montanyesa és un dels equips més ben fets de les categories més humilts de la VFO i la Pobla de Mafumet eSports s’ha refet gairebé al complet. El favorit, ara per ara, és una incògnita. Podreu seguir el partit al nostre twitch (FDC_oficial) amb comentaris en directe i en català a les 22:30

 

UESA – RCD Espanyol eSports

Un dels partits classics del futbol català en aquest últim any. Tot i ser l’Espanyol de primera i la UESA de quarta, aquests dos equips s’han trobat molts cops a altres torneigs fora de la VFO durant aquest últim any (footters, Copa Catalunya…) amb victòria pels periquitos.

Avui pot ser diferent: La UESA ha canviat la seva plantilla i la majoria ara té nivell de tercera divisió o més, davant un RCD eSports que ha perdut a grans jugadors com Estiven, Kawa, Jota… Tot i haver pujat a primera.

Partidàs en tota regla que podreu seguir pel nostre twitch (FDC_Oficial) amb comentaris en directe i en català a les 23:00

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *