Montanyesa i RCD Espanyol eSports superen els vuitens de final; avui, els quarts

La Monta s’imposa a la Pobla de Mafumet eSports per un còmode 3-1, mentre que els blanc-i-blaus, tot i ser superiors al Sant Andreu, piquen pedra per treure el partit endavant

Aquests vuitens de final tant “peculiars” no van decepcionar. La Montanyesa i la Pobla estrenaven la IV edició del Torneig dels Històrics amb un partit més igualat del que semblava. Per començar, la Pobla supera en dues categories a la Montanyesa, però aixó no va fer-se evident al verd virtual: victòria merescuda de la Monta per 3-1 i feina per fer per a una Pobla que ha refet el 90% del seu equip

El derbi Barceloní dels vuitens només va tenir un color: L’Espanyol eSports va atacar el seu rival per tots els flancs possibles i tot i fallar un penal, els de Pupen i companyia no van tenir problemes per superar un Sant Andreu menys competitiu que els altres cops que s’han enfrontat a l’equip perico.

Avui dimarts comencen el quarts de final amb els seguents partits:

  • UE Segur de Calafell – RCD Espanyol
  • Lleida – Terrassa
  • Nàstic – Montanyesa
  • CE Europa – Mataró

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *