Després d’un matx molt igualat on el percentatge de les passades va ser molt baix, el porter perico es va alçar com l’herói per a aconseguir la victòria

La final s’anticipava igualada i no va decebre. Ambdòs conjunts van plantejar un partit seriòs, però el Nàstic va portar la iniciativa. Amb un xKanela fent i desfent a plaer a la davantera i un GLC amb llibertat de moviments a la mitjapunta, els homes de XVillermo van gaudir de les millors ocasions durant els 90 minuts reglamentaris, especialment amb una doble passada de la mort que va treure un defensa de l’Espanyol sota la mateixa línia de gol

El Nàstic no va deixar pensar el seu rival i tot i la coneguda bona sortida de pilota de l’Espanyol, els tarragonins van tancar el mig del camp del seu rival i els pericos només podien sortir per les bandes a base de pilotades cap als seus davanters, que en cap moment van posar en risc la porteria de Noux, ex espanyolista.

A la segona part, el partit va entrar en una tónica constant d’anades i tornades sense un clar dominador tot i que el Nàstic seguía donant sensació de poder avançar-se. L’Espanyol, però, va gaudir a la segona part d’algunes oportunitats de passada de la mort, ben refusades per la defensa grana

La pròrroga canvia el partit

Amb el 0-0 definitiu, el partit va marxar a la pròrroga. Allà, amb les forçes minvades, l’Espanyol va ser superior i va poder matar el partit en dues bones ocasions. La primera, una falta que Pupen va enviar al pal, mentre que la segona va ser un xut entre un mur de cames que va marxar fora. 0-0 després dels 120 minuts i tanda de penals.

A vida o mort, Byohd, porter recentment incorporat a la disciplina dels eSports de l’Espanyol, es va erigir com l’heroi de la final aturant els quatre penals que va xutar el Nàstic. L’Espanyol s’alça amb la seva primera copa del Torneig dels Històrics i acomiada FIFA 20 de la millor manera.

Poder tornar a veure el partit a twitch.tv/piretacat. Ben aviat tindrem també contingut audiovisual de tota la competició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *